bude z teba obyčajná prechodníčka, ktorú použije na to, aby sa spamätal z bývalky a potom ťa odkopne. stalo sa mi to viackrát, jednoducho po rozchode by ľudia mali byť chvíľu sami, niekoľko mesiacov, lebo city nie sú len tak nejaká hravá záležitosť.
no neries,budes len akousi nahradou a potom cau..pockaj chvilu..
ale nebud mu vzdy po roku lebo potom on sa nahodou namota a bude sa bat ti nieco take povedat lebo si bude mysliet,ze pokazi to kamaratstvo..
ale kedze sa blizi koniec sveta tak hura do toho,mozno neni az tak v pici z toho rozchodu..ucitis sama ci k tej ex nieco citi abo nie.. .. (odskusane,skoro som mal fajn babu,ale citila,ze som lubbil este svoju ex..) (asi sa jej ozvem kedze som uz v pohode )..
a dnes je medzinaroedny den cokolady takze papam cokoladu a strasne mi zacina hrabat ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
telenovely na birdzi (ach)
Nejake to mate vymenene.
Keď mu dáš, možno vydrží s tebou dlhšie, každopádne vzťah založený na predchádzajúcom rozchode ti nevydrží dlho.
ale nebud mu vzdy po roku lebo potom on sa nahodou namota a bude sa bat ti nieco take povedat lebo si bude mysliet,ze pokazi to kamaratstvo..
ale kedze sa blizi koniec sveta tak hura do toho,mozno neni az tak v pici z toho rozchodu..ucitis sama ci k tej ex nieco citi abo nie.. .. (odskusane,skoro som mal fajn babu,ale citila,ze som lubbil este svoju ex..) (asi sa jej ozvem kedze som uz v pohode )..
a dnes je medzinaroedny den cokolady takze papam cokoladu a strasne mi zacina hrabat ..
Howgh.