Raz som skočil v lese z takej vyvýšeniny, kokotsky som ale dopadol a spadol som do cca. 20metrovej priekopy, naštastie som sa zachytil konáru a vyšplhal sa hore, tak či tak sa pri premietol život pred očami
nevyslo to a teras spetne som velmi rada ze to nevyslo i ked niekedy mam chut vsetko sejmut ale uz by som to neskusila lebo ked mi to vtedy nevyslo tak to bol dost trapas..
@drejka No vies , ze najslavnejsi ludia historie tie vlastnosti mali tiez Ak ma clovek srdce, nevie ho proste vypnut. Ja tieto sklony chapem ako nespokojnost , s urcitymi aspektmi sveta a zivota.
Ale zivot nie je pocitacova hra, ktora sa da vypnut, ked nas prestane bavit
Osobne samovrahmi nepohrdam a mnohych aj chapem (nejedneho zial poznam). Ale verim , ze vzdy je dovod preco zotrvat.
@3mm az budem poriadat skupinovy mejdan urcite ta pozvem
@drejka rad by som pomohol, ale bol by to problem vzhladom na to ze neviem povedat R
Ale keby si chcela mozem ti cez ts doporucit par psychologickych knih, ktore mne dost pomohli Ludske myslenie to je svet sam o sebe a ked sa v nom troska orientujes vsetko ide lahsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
» forum.bodybuilding.com/attachment.php?...
Vždy ma tieto gify s černochmi a KFC neuveriteľne rozosmejú
Ale zivot nie je pocitacova hra, ktora sa da vypnut, ked nas prestane bavit
Osobne samovrahmi nepohrdam a mnohych aj chapem (nejedneho zial poznam). Ale verim , ze vzdy je dovod preco zotrvat.
@3mm az budem poriadat skupinovy mejdan urcite ta pozvem
Napriklad Michael Jackson. Jeden z mala uspesnych ludi, ktory na to nekaslal, nestaral sa len sam o seba a vyznamne ovplivnil svet
Ale ludska zloba ho zlomila a zlikvidovala. Hyeny, ktore ho zatahovali do sudnych sporov s cielom vykoristit ho, prizivit sa na nom.
Dobry clovek s tymto svetom musi byt nespokojny to inak nejde
Ale my mame silu my mame volu a my mame motivaciu !
Vzhuru k nebi nas prokrik miri
Za krale, za vlast
Za svateho Jiri
(síce aj tak zomriem o štyri roky aj 9 mesiacov...)
Ale keby si chcela mozem ti cez ts doporucit par psychologickych knih, ktore mne dost pomohli Ludske myslenie to je svet sam o sebe a ked sa v nom troska orientujes vsetko ide lahsie