Dostala som pokutu za prechádzanie cez koľajnice a mám záznam-priestupok...za 2 týždne idem robiť skúšky v autoškole. Nemalo by mi to nijako uškodiť že? Veď som nikoho nezabila!!!
ak si išla z inštruktorom pokutu by mal platiť on (on je zodpovedný za vozidlo)!!!! pýtaj si preplatenie. Ako je to s priestupkom neviem ale si myslím že nemal byť zapísaný tebe ale jemu (ale nie do jeho osobných zaznamov ale do nejakých zaznamov pre inštruktorov)!!!
po opakovanom prečítaní tvojho prispevku som zistil že si nespomenula autoškolu. Ak si išla na tatkovom/ vlastnom aute bez vodičáku tak to može byť dosť veľky problém získať vodičák!
lol však logicky keby šla na aute a bez vodičáku tak by s pokutou dostala aj predvolanie na DI. po druhé, nie je zakázané prechádzať cez koľaje s autom, iba vtedy ak striedavo svieti červené svetlo a závory sú dole, prípadne ak nie je možné bezpečne cez ne prejsť.
Určite išla PEŠO. Takýto priestupok sa ale nezohľadňuje lebo nejde o dopravný priestupok. btw silno pochybujem, že to má niekde v zázname, alebo v dajakom registri, o to viac keď jej dali pokutu železniční floidi, ktorí si dovoľujú akurát na staré babky a slušných ľudí, ale aby nadrbaných cigánov, čo chodia a kradnú v kupéčkach riešili tak to nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale s tou pokutov to si daj preplatiť určite!
Určite išla PEŠO. Takýto priestupok sa ale nezohľadňuje lebo nejde o dopravný priestupok. btw silno pochybujem, že to má niekde v zázname, alebo v dajakom registri, o to viac keď jej dali pokutu železniční floidi, ktorí si dovoľujú akurát na staré babky a slušných ľudí, ale aby nadrbaných cigánov, čo chodia a kradnú v kupéčkach riešili tak to nie...