Ahojte. Pred pár dňami som dostala pokutu v autobuse...Nakoľko som ju nezaplatila priamo na mieste, musím teraz zaplatiť 40 €...Má niekto z Vás skúsenosti s tým, že by sa dala pokuta znížiť, ja neviem, napr. že to bola Vaša prvá pokuta alebo tak?
@coorky1405 ak za to moze revizor/mas na to, ze si ju dostala nejaky padny dovod, odvolaj sa u riaditela dopravneho podniku..nam tak jeden fas revizor, pri ktorom sme mali platne listky nasolil pokutu, tak sme este v ten den volali sekretarke DP, poslali riaditelovi list, a hned o tyzden v pondelok to s nim osobne vyriesili..neplatili sme nic
@veroniques mali sme 2 minuty platne listky a ked revizor kontroloval, autobusar zastavil na zastavke a neotvaral dvere, aby nahodou niekto bez listka neutiekol..no a kym sa dostal k nam, a este pocas kontroly (asi videl, ze nam za chvilu konci, tak to kontroloval ako slepy, asi 4x pozeral na cas, na listok) zdrziaval, tak zrazu povedal, ze listok je neplatny a naparil nam pokutu..
niektori revizori su uplni kreteni
nastastie dal riaditel za pravdu nam a nic sme neplatili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
nabuduce si kup listok..
no way, tak jak pise @n0win0u
možno ti potom tie ďalšie znížia, v rámci nejakého vernostného programu
zaplatíš 40€, žiadna iná alternatíva neexistuje.
a hlavne zaplať to, lebo keď ti časom začnú chodiť upomienky a po pár rokoch ťa navštívi exekútor, nie je to už taká sranda...
niektori revizori su uplni kreteni
nastastie dal riaditel za pravdu nam a nic sme neplatili