Pokuta za pitie alkoholu na verejnom priestranstve
caute idem si po radu
V LC bol vcrea koncert HT v kulturnom dome
s kamoskami sme pili ceresnu za kuturnom na namesti stefanika (tam furt chodia policajti) alebolo tam vedla ludi .. stefanik je take miesto kde chodia mlady pit bo hned o
fuuuha no to mas potom blbe...pre toto ja nepyjem...ale podla mna by to malo dojst do tyzdna...ako sa bude polycajtom chcyet...takze mozno az za mesyac
Ak vam ju nedali hned - teda listocek na tu pokutu, nic vam dodatocne zrejme nedojde. Mladistva nie si, ak mas skutocne 20, a teda pit mozes kde chces a kolko chces. Iba ze by u vas bolo nejake vseobecne zavazne nariadenie, ktore zakazuje pozivanie alkoholickych napojov na verejnych priestranstvach, alebo na presne vymedzenych miestach..
more šak máš dvacať čomože chodit tvojej mame XD ale ymslím že nič enpride ekd ta nabuduce chytia daj im racej hned oni sis chovaju aj tak dovrecka a ani udaje neodpišu overene :K
my sme dostali raz dve blokove pokuty (2x300 sk) za pitie na verejnom priestranstve ( na skolskom dvore mojej zakladnej skoly ) ale nic potom neriesili,ani to ze asi polka z nas nemala 18...asi preto ze nas tam bolo vyse 20 a nechcelo sa im to riesit.. proste si zobrali penazky a poslali nas prec.. nebala by som sa ziadnej upomienky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
pises jak keby mas 13 rokov
ty mas fakt 20? z flase piju iba deti, ktore sa musia schovavat dospely chodia do barov a na chaty...
A odpisali si aj nejake udaje od vas,pytal isi obcianske alebo?
AK by ta pokutovali tak hned na mieste,este sa mi nestalo,aby dodatocne prisla domov upomienka. Duplom nie ak ma dotycny 20 rokov.
radsej pijem len tak vonku z kamaratmi z jednej flase kola... a ked dojde palenka tak sa ide do obchodu kupit dalsia flaska...
s barmi mam take skusenosti, ze sa v nich povacsinou nachadzaju rozne kurvicky a agresivne hovada.
Najväčšia sranda je aj tak chodiť po meste a nejaký ten bar hľadať Alebo aj nehľadať, ale chodiť