Čaute ľudia, čo si myslíte o tomto športe? Máte s ním skúsenosti? Potrebujem byť extra chudá ? Je to náročné? Lebo mne to príde zaujímavé a chcela by som to vyskúšať
rozhodne nemusis byt chuda poznam zeny, ktore maju o dost vyssiu hmotnost ako ja a davaju si ovela viac ako ja vsetko je to len o sile a hlavne odhodlani
btw. tu je dôkaz, ze to moze robit naozaj ktokolvek » www.facebook.com/DebRoachPole...
kamarátka to robí a vyzerá to cool (a najväčšia sranda je že pre ľudí čo sa v tom nevyznajú to vyzerá cool aj keď to nie je dotiahnuté úplne dokonale a bez chyby
a chudá nemusíš byť, to je posilovanie vlastnou váhou, takže myslím, že keď uvdržíš svoje telo (a to po čase udržíš lebo všetko sa dá natrénovať) tak úplne v pohode
chodila som asi pol roka...je to skvelé..namakáš sa, dobúchaš..ale stojí to za to :happy:
a nie, nemusíš byť chudá ja som tučko a celkom v pohode som to zvládala
@kt blbost. Kazdy ma taketo predsudky, ale nie je to vobec pravda. Poznam viacero bab co robia pole dance a pre vsetky z nich to bol prvy sport, ktory zacali robit a v pohode to zvladli a zvladaju aj ked pred tym necvicili ani nic.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
btw. tu je dôkaz, ze to moze robit naozaj ktokolvek » www.facebook.com/DebRoachPole...
chuda nemusis byt, ak aj nie si, schudnes pomerne rychlo
a chudá nemusíš byť, to je posilovanie vlastnou váhou, takže myslím, že keď uvdržíš svoje telo (a to po čase udržíš lebo všetko sa dá natrénovať) tak úplne v pohode
a nie, nemusíš byť chudá ja som tučko a celkom v pohode som to zvládala