Áno, pravidelne. A je to dosť divné, človek sa cíti ako niekde v afrike na pokraji občianskej vojny..ideš si po ceste a tam hliadka dopravákov s útočnými puškami. Vz 58. sa bohovsky podobá na AK 47, už len technical im treba a sme ako v angole alebo sudáne.
*technical- starý hrdzavý pick-up s namontovaným ťažkým guľometom na korbe, ktorý africké milície používajú na terorizovanie civilistov
ja este ne Ale ked sme bývali v meste som mholom mat 7 rokov a oproti nasmu baraku bol klub a mali tam zasah. cez náš vchod isiel na strechu sniper jeden. Sranda :d
Teraz to maju zo zakona mať ten autom pri sebe Takpovediac kvôli udalostiam z Devinskej .... Ale zas nieje to na škodu určite maju väčši rešpekt ... dvakrat si rozmysli pachateľ čo spravi ... myslim, že je jasne každemu, že proti takemu automatu nema šancu ... a pažbou po hlave to tiež boli
Skôr by bola na mieste otazka či ste už videli policajta s automatom a bajonetom na ňom to som ešte nevidel xexe
ešte tak ma napadlo prve dostali škorpiony (vz.61) ale experti dokazali, že to nema požadovany učinok oproti vz.58 .... išlo o to, že naboj 7,65 browning nedokaže to čo 7,62x39 .... zabiť niekoho cez železne dvere ... (hoci nvm kto by to praktizoval ale čo už) keď zmena tak poriadna
@buffer tak tie škorpióny sú všeobecne veľmi zlý nápad, nie z dôvodu slabej munície browning, ale preto že sú to nepresné pľuvátka, ktoré oproti pištoli majú len väčšiu praktickú rýchlosť streľby. Preto je to obľúbená zbraň mafiánov a teroristov, ale pre policajnú službu je naprosto nevhodná.
na svete je len niekolko krajin kde je normalne ze policajti maju automaticke zbrane bud su to totalitne staty napr.Bielorusko alebo staty kde je extremne velka kriminalita napr.Juzna Afrika zda ze uz aj my sme sa dopracovali na tuto uroven
Tiez mi to pripada ako niekde na Balkane alebo v Izraeli. A samozrejme, ze videl. Pobavilo ma, ked brali nejakeho opiteho chalana, co rozbil okno (okolo 20 r.) dvaja so samopalmi na chrbte. Ako keby zatkli nejakeho narkobarona
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale vazne
kurva myslím ten samopal
*technical- starý hrdzavý pick-up s namontovaným ťažkým guľometom na korbe, ktorý africké milície používajú na terorizovanie civilistov
Skôr by bola na mieste otazka či ste už videli policajta s automatom a bajonetom na ňom to som ešte nevidel xexe
( áno ty stodvaciankar)