@edisek kamaráta zastavili policajti zje*any bol na mraky a povedal policajtovi ze : ty zeleny koritnaci kokot .. a policajt ze : no to bude sadzba 10eur .. a kamarát : mam len dvacku to ta mozem este raz poslat do pice ..
mne v lete chceli dat pokutu za to ze som ako chodec presiel na cervenu ked nic neslo,tak som na nich spustil po anglicky a ani jeden sa nevedel vykoktat
mám medzi policajtmi zopár kamarátov, takže tým bežne hovorím "čauko" alebo ich zo srandy pošlem do riti, keď ich stretnem v službe a ja akurát piatkujem-sobotujem
ale tých, čo nepoznám, tých nie. načo by som to robila.
@2 a určite to bola pravda? lebo to raz bol taký vtip a od vtedy to používa každý druhý debil, rovnako ako každý druhý debil má v susednej dedine dievča s menom blanka nepretrhnutá...
mám medzi policajtmi známych a sama som nad touto pozíciou uvažovala...
ale raz som sa stavila s kamarátom:"počúvaj, stavím sa, že vezmem tamtemu policajtovi obušok"... a tak som šla a vzala policajtovi obušok... no policajta som poznala, takže to bola len sranda, ale stávku som vyhrala
@jaja888 videla som už policajný zásah proti ožratému týpkovi, ktorý si skočil do policajta, proste si zavolal posili, prišlo auto pmj a takú dostal chalan na ústa, že mal podľa mňa plné nohavice... takže silne pochybujem, že je to pravda
@jaja888 jaaaaj takže ty si nebola pri ňom a myslím, že za alkohol za volantom, je väčšia sadzba ako 10 eur ale skôr do 650 eur takže ojebal ťa moja zlatá
@jaja888 predstav si, že si policajtka a zastavíš niekoho kto je spity na mraky ako si napísala... a dajme tomu, že si to nevšimneš... a on ťa tak zjebe... ja by som mu hneď skontrolovala podrobne všetky papiere a dala fúkať, aby som aspoň čosi našla... a urobil by to každý policajt, ktorého by si poslala dpc... trošku nad tým pouvažuj... nepríde ti to teraz ako rozprávka od kamaráta? "bol som opity zavolantom, zastavili ma, tak som im povedal, že sú korytnačie kokoty, dali mi pokutu 10 eur, mal som len 20 a spýtal som sa, či mu to môžem povedať ešte raz" akože policajti mali trapkovia a ožran za volantom veľký šrac... len sa trošku zamysli... ozaj si myslíš, že policajti by si to nechali len tak páčiť a nevyvodili by žiadne následky? len smiešných 10 eur? podľa mňa by ešte dostal aj na usta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale tých, čo nepoznám, tých nie. načo by som to robila.
mám medzi policajtmi známych a sama som nad touto pozíciou uvažovala...
ale raz som sa stavila s kamarátom:"počúvaj, stavím sa, že vezmem tamtemu policajtovi obušok"... a tak som šla a vzala policajtovi obušok... no policajta som poznala, takže to bola len sranda, ale stávku som vyhrala