@danny1818 podla toho, či máš studnu, abo len (obecný) vodovod - pri nom radšej dost šetrit, kvôli spotrebe, aj vôbec kvôli nedostatku vody v lete - to sa zas týka najma studní (velmi nízka hladina spodnej vody, najma v mesiacoch jar - babie´leto..
do studne bud ponorné, alebo aj pevné, s ele.kompresorom, granulovou /elmag. čističkou vody, a niekolkými filtrami, aj pieskovým..
(celé ta to vyjde, ked chceš nové, tak 800 - 1200 e, lepšie a výkonnejšie aj 1600+ €
@lyterka pri meskej vode nie je potrebné čerpadlo, tá je stále pod tlakom. @danny1818 veľa záleží od toho ako budeš mať riešené polievanie, takže bez nejakých bližších informácií ti nikto relevantne nebude vedieť poradiť.
Napríklad ja mám 3 vetvy polievania, potrebujem na jednu vetvu približne prietok 40 l / minúta, tak podľa toho som kupoval čerpadlo pravdaže s väčším výkonom, keďže treba počítať aj so stratami na vzdialenosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
do studne bud ponorné, alebo aj pevné, s ele.kompresorom, granulovou /elmag. čističkou vody, a niekolkými filtrami, aj pieskovým..
(celé ta to vyjde, ked chceš nové, tak 800 - 1200 e, lepšie a výkonnejšie aj 1600+ €
@danny1818 veľa záleží od toho ako budeš mať riešené polievanie, takže bez nejakých bližších informácií ti nikto relevantne nebude vedieť poradiť.
Napríklad ja mám 3 vetvy polievania, potrebujem na jednu vetvu približne prietok 40 l / minúta, tak podľa toho som kupoval čerpadlo pravdaže s väčším výkonom, keďže treba počítať aj so stratami na vzdialenosti.
na polievanie zahrady netreba filtre, ani ine hovadiny..platis za nieco co vobec nepotrebujes..
zavlazovanie sa da zbuchat za par eur..
nic konkretne si o zahrade nepovedal, tak ti nemozno nijak poradit