ja si robim kazdy den taku s cestovinou ale nie tu vifonku lebo ta je velmi masna ale uvedomjem si ze je to dost nezdrave ale ja polievku potrebujem ostatne jedlo mam stale dostatok z domu
@vanchovi Vifonka nie je mastná, kým do nej nevytlačíš celý obsah sáčku s olejom, čo tam prakticky nemusíš dávať vôbec - záleží na Tvojej slobodnej vôli .
iba sem tam ...a ked uz tak... tak nie tu do hrnceka ale ta co je pekne ze 0,75 litra a tej nasipem polku ..a ze bez konzervacnych latok a glutamanu.... ale tak boh vie co je pravda
@flussica ale nie..lebo to zalezi aj od druhu polievky..lebo tie co ja kupujem a tam mozem dat aj ten olej ci co to je a je to v pohode..ale raz som nechal spolubyvajuceho nech mi kupi a mi kupil iny druha a ta bola strasne masna..
bol som raz kamoške uvarit na internate večeru v spoločnej kuchinke. ingrediencie som mal kupene. spravil som domace bryndzove halušky, a som myslel že pridem aj o mysku ,tak jej to chutilo po tom jej "s(r)ačkovom" stravovani
Mám rád slepačiu a rajčinovú. A vlastne aj šošovicovú. Všetky tej nemenovanej značky, čo ich po dvoch predáva. (nie, nie je nemenovaná preto, aby som nerobil reklamu, ale preto, že si neviem spomenúť
ja si varím špagety a iné cestoviny s nejakou omáčkou napríklad, vifonku iba raz za čas, pizzu si upečiem, hranolky a chlieb vo vajci bežne... alebo sa idem najesť do mesta
odkedy som skusila vifonkove rezance so syrokremom (2.rocnik na strednej),tak vifonky nemusim.tie maggi sackove,ci ake su to...kedze je to dehydratovany vyrobok,tak najskor je z toho ,,voda,,, a potom sa to zhustuje a zahustuje...a zahusti a zahusti.a je z toho nepekne zababrana lyzicka a pohar,kt.sa tazko umyva.
a inak,to,co pisal semhamforas s tymi parkami,to som tiez skusila....raz a stacilo. to nie su uvarene parky,to su obarene parky.
poznacilo ma 9 rokov na intraku....na stravovani urcite.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
bývam na intráku, ale na obed chodím
ale strasne mi chutia take tie ako paradajkova, hraskova, francuzska ale neviem aka je to znacka vitana al carpatia myslim
&ei=9hpVT_vnOIjh4QT3wOnTDQ&ved=0CAsQ8wc&usg=AFQjCNG5ZTfq2q8J9egEbdff471eWv6LdA" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.com">» www.google.com/url?source=imgl...
heh, veď voda sa nevylieva, tou sa zaleje ta práškova polievka .......filip
a inak,to,co pisal semhamforas s tymi parkami,to som tiez skusila....raz a stacilo. to nie su uvarene parky,to su obarene parky.
poznacilo ma 9 rokov na intraku....na stravovani urcite.
tato je masna, vsetky druhy..blee
na ten isty sposob ale "mammita" su najlpsie
@semhamforas aj ty? a to som si myslel, ze som to vynasiel ja minuly rok na intraku
vifonka je super na opicu, hlad, chrípku, pažravosť a rakovinu
dám si ju raz za čas ale inak si varím alebo chodím sa najesť alebo ako teraz proste nejem