Ste spokojní s tým, koho ste volili? Ak nie, prečo a koho by ste volili 2krát?
Ako by dopadli voľby, keby sa znovu zopakovali?
Čo si myslíte, kto bude vládnuť, ľavica či pravica? A ktorá má väčšiu perspektívu?
A koho by ste zvolili za premiéra ?
Kotlebu som volil a aj by som znovu volil.
Za premiéra neviem - uvidím čo Marián porobí, ak sa osvedčí tak jeho. Ak neosvedčí, hybaj ta het! Je moc skoro aby som povedal.
Volila by som opat toho koho som volila, nezmenilo by sa asi nic nejak drasticky ak by sa opakovali, mozno by bola vacsia ucast a takmer urcite by LSNS malo este vacsiu podporu
volila som sas, urobila by som to znova, premiéra by som chcela poliačika, lebo má peknú bradu.
keby sa voľby opakovali tak neviem, čo by sa dialo, asi bu ľuďom zajebalo ešte viac ako teraz.
Nevolil som a nevolil by som.
Ak by sa zopakovali voľby, myslím si, že by bola vyššia účasť...
Myslím si, že ani jedna zo strán nezostaví koalíciu...
Za premiéra tentokrát favorizujem skôr Riša ako Róba.
všímate si, že práve, keď sa odhlasovalo, tak zrazu odstúpil poslanec za Kotlebovu stranu, hoc prípad sa riešil spred roku 2014 a že Kollára zrazu spájajú s podsvetím? Prečo po voľbách? Kollár povedal, že ak ho pozve Kotleba, tak s ním bude rokovať,, no a ako vieme Kotleba chce klepnúť ostatným po prstoch. Aký máte na to názor, že tieto informácie prinášajú tak účelovo, keď predstavujú nebezpečenstvo pre zostavenie vlády, ktorá by bez problémov kradla?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Za premiéra neviem - uvidím čo Marián porobí, ak sa osvedčí tak jeho. Ak neosvedčí, hybaj ta het! Je moc skoro aby som povedal.
lol
keby sa voľby opakovali tak neviem, čo by sa dialo, asi bu ľuďom zajebalo ešte viac ako teraz.
Ak by sa zopakovali voľby, myslím si, že by bola vyššia účasť...
Myslím si, že ani jedna zo strán nezostaví koalíciu...
Za premiéra tentokrát favorizujem skôr Riša ako Róba.