Mám 14 rokov a chcem byť politik. Ale nie na Slovensku. Tu by sa nič nedalo robiť. Rozhodol som sa že založím politickú stranu v Rusku, nedali by ste mi k tomu niake rady, napr. na akú strednú a na akú vysokú mám ísť? Učím sa dobre, som vyznamenaní ešte s
Strašne by ma zaujímalo ako k takémuto "snu" prišiel, keď sa o politiku zjavne nezaujímaš. Keby sa len okrajovo orientuješ v problematike, asi rýchlo by si prišiel na to, že založiť si legálnu a potenciálne úspešnú, vlastnú stranu ako cudzinec v Rusku, je utópiou.
ja by som to najprv skúsila na Slovensku, Rusko je veľká krajina a hneď sa dať na politiku... politika sa podľa mňa nedá naučiť, čiže je to celé len o povahe človeka a jeho vrodených schopnostiach alebo skúsenostiach. neviem..... ale ak chceš študovať politiku, máš na to schopnosti aj nervy a baví ťa to, tak to študuj
@qwedsayxc ...chceš pracovať v oblasti ktorá spočíva vo vyznaní sa v zákonoch, normách a predpisoch, ich čítaní, prípadne vytváraní a chápaní, ako aj chápaní ich dopadov, a skrátka zo samých formulárov, papierovačiek a byrokracie?
začni tým že si sám zistíš odpovede na svoje otázky, to bude veľmi dobrý tréning
Takže ste preberali občianstvo Budem teda predpokladať, že rovnako asi vieš, že asi ťažko získaš ruské občianstvo zo dňa na deň a že ti tento proces pravdepodobne potrvá roky. Možno by si potom mohol zvážiť naštudovať si pre zmenu ty, čo zahŕňa založenie politickej strany - pre začiatok by ti stačilo sa pozrieť na potrebný kapitál a počet podpisových hárkov tvojich potenciálnych voličov. Následne si naštuduj prostredie a podmienky, v ktorom sa opozičné strany v Rusku nachádzajú a máš odpoveď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
za druhé: putin a spol ti dajú fucker do tváre aj celej tvojej strane ak sa ti to vôbec podarí
@4 by si sa možno čudovala.. na také odrby treba hlavu aj keď to tak na nevyzerá
začni tým že si sám zistíš odpovede na svoje otázky, to bude veľmi dobrý tréning
» femida.info/11/fzopp002.htm...
Keby dačo TS ...
btw. @putin neviem to naisto, ale zdá sa mi, že ten zákon bol upravený ešte v 2012
A presne toto je jedna z vecí, prečo tu rád chodím!