Na Slotovi ma vlastne štve len to, že ho niekto volí ... Je to somár, ale ako zabávač je obstojný ... Mečiar je už za zenitom ... Momentálne možnože aj Csáky ...
Pri Csákym na čele SMK si asi ani pri obrovskom šťastí neviem predstaviť koalíciu, ktorá by mohla byť smelo označená za "menšie zlo" ... Starý dobrý Béla
@14@tunidlo ale ked ludia nedoveruju uz nikomu hlavne tí starsí...
maju radi
ked sa nieco riesi alebo sa aspon tvari ze sa riesi,
ked sa o problemoch hovori na rovinu, recou akou oni vravia
ludia maju radi Slotu lebo povie presne to co si mysli 90% Slovakov: ked niekoho oznaci ze strapatu pani alebo "a nasadneme do tankov a pojdeme na Budapest" (samozrejme ze to mysli nadnesene, nie doslova a ludia to aj tak pochopia lebo zdielaju tie iste pocity ako on)
to co vravi nehra, to je on. Ludom sa to paci: vravi to suverenne ako by to bola pravda, vlastne pravda to aj je a preto ma vysoku popularitu
ale ako kazdy politik aj on ma za prstami, ved kto nema? kto uz je taky sväty?
aj mne je istym sposobom sympaticky
jednoznačne Csáky, to je jedno hovedo čo nemá v slovenskej vláde čo hľadať, potom je to samozrejme Ficko, Gašparovič a Mečiar by už tiež mal ísť dole, nakoľko neviem čo by ešte chcel keď rozkradol celé Slovensko ...
povedz mi preco liberalka ako ona chce podporu konzervativnej a krestanskej strany ako KDH?
nejde nahodou proti svojmu presvedceniu o interrupciach?
Stary ujo je aspon zarukou konzervativizmu
No smola, že voliť Slotu nie je výsadou starých ...
To platí skôr u Mečiara, ten už hádam vykape ...
A alibistické tvrdenia o tom, kto je svätý myslím ozaj nie sú na mieste ...
Za nechtami majú všetci, ktorí si s radosťou vkuse hlasujú za svoje zamestnanecké výhody a zvyšovanie platov ... A predsa je to niečo iné ako burcovanie národnostnej nenávisti, ktoré v politike nemá čo robiť ...
Slota je asi ako Ďuriannová ... V živote spravil dokopy hovno, ale sú ho plné noviny už len z princípu ... Nech sú, mne to nevadí, pokiaľ ho nebudú plné urny ...
@holyknight ... cloveka so slovnikom ako ty tiez nestretnes casto. Ani sa necudujem, ze ta tu tolko ludi nemusi...
Ved jasné, stary "ujo" Gasparovic suslavy, co nas strapnuje kade chodi je the best...
@richard123
Ide o to, ze ked sa opozicia ma spojit, treba prijat iste kompromisy. A rozhodne, tak ci-tak, je stale najlepsou volbou - reprezentantom statu spomedzi kandidujucich.
"Stary ujo" konzervativny mozno je, ale ako prezident zlyhal na celej ciare, vid trapasy co vyraba (Libanonska zmluva, Srbske pobrezie mora, atd) a o vyjadrovacich schopnostiach uz ani nehovorim.
Ale ved kazdy slobodne voli koho chce, ja len hovorim svoj nazor.
momentalne ma najviac irituje pan Kalinak, ktory zvysoka sere na zakony, ktore sam presadzuje..hlavne, ze ja sa musim jebat 50-kou na stvorprudovej sirokej ceste!
V tejto situácii je to alibizmus ako dve svine ...
Reagoval si na moje slová o Slotovi a príde mi to tak, akoby si sa to snažil ospravedlniť takýmito frázovitými prúpovídkami, že sa treba s niečím zmieriť ...
To si radšej nechaj, ja sa s tým, že je vo vláde človek, ktorého veškerou politickou náplňou je urážať Maďarov nezmierim ...
presne harabin je tiez jeden arogantny kokot (dufam ze v fore o politikoch su povolene nadavky, lebo inak sa niekedy neda charakterizovat). Csaky je jasny, a druhy je Fico samozrejme, pretoze to je vycurany hajzel, len sleduje prieskumy a podla toho dava do medii kaleraby. Ludia mu to zeru, komplet vsetci stari ludia ho volia, lebo su sprosti. Fica volia len sprosti a stari ludia, on je vyborny marketer a ludia mu to zeru.
dzurinda na podporu svojej vlady KUPOVAL POSLANCOV!!!!!!!!!! a daniel lipsic z KDH sa k tomu dokonca aj verejne vyjadril v parlamente ze sa to za dzurindu robilo aby bola vtedajsia koalicia aspon uznasania schopna.... t.j mala v parlamente vacsinu...
Ludia co mi poviete na tento zavazny fakt?
kto je tu teraz ten "vycurany hajzel," ako uviedol @tryptaminedream v @36
Ja som za Fica a slotu.. ich politka sa mi paci a takpovediac ma ja oslovila....
@37 ty si nepochopil co som hovoril. Mas pocit ze som povedal ze SDKU a dzurinda su super? Dzurinda nie je vycurany hajzel, ale iba hajzel pretoze si tu vladu nevedel udrzat a nevedel manipulovat verejnu mienku tak ako Fico. To ze ta jeho politika oslovila je naozaj super, ale ked budes ziadat napriklad o granty cez norske fondy a pod. tak potom mi dojdi povedat jaky je Fico super. To co vidis v telke je diametralne odlisne od toho co sa deje v reale.
@39 mne je pociatek celkom sympaticky. Podla mna vie dobre robit, urcite lepsi minister financii ako miklos, ktory ma na zenu napisane jachty. A tiez dostal ocenenie ze najlepsi minister financii europy, myslim ze ho nedostal len tak zo spasu. .
@37 a to povedal kto? Lipsic? Ved to su obycajne recicky na nahnanie si volicov v nadchadzajucich parlamentnych volbach.
Inak je pekne, ze si za hranola, ktory podporuje korupciu len taky fukot. Kasicky, Tomanova, Janusek atd. Bolo toho dost a zvlastne, ze svojich ministrov podrzal (Kasicky podal demisiu sam), ale takeho Jurenu z hzds vyhodil jak ponozky.
Fico len slubuje a sprosty slovak sa raduje, ja len dufam, ze sa nevratime pred rok 89.
Inak antifico.sk, prestuduj si tu stranku, prides na to, ze fico obracia kabaty ako potrebuje a okrem ineho si aj pekne sere do huby. Su tam jeho zaujimave vyroky..
@42@ink a čo ty prosím ťa vieš o Štefancovi, keď takto rozprávaš? v živote som nebola na diskusii s politikom, ktorý by fakt vedel, o čom rozpráva, odpovedal na otázky, nevyhýbal sa a neobkecával to, rozumel problematike, ktorej sa venuje. a to nehovorím o jednej diskusii, rozprávala som sa s ním viackrát a práve on bol ten správny človek na správnom mieste.
k ankete. nevedela som sa rozhodnúť medzi slotom a ficom... ale roztečený zemiak je rpedsa len roztečený zemiak...
Ja si myslím, že za Dzurindovo riťolezectvo vo vzťahoch k západu a pod. mu môžeme len ďakovať, narozdiel od iných ľudí, ktorí lezú do riti akurát istej početnej vrstve tohto štátu nám tým riťolezectvom dosť pomohol ...
ja som nezaváhala ani na chvíľu..Fica považujem za obyčajného populistu, hnusne falošného karieristu a manipulátora..už dlho nikto neoblboval hlupákov(ktorých je na SR podla posledných prieskumov verejnej mienky okolo 46%) tak ako on..
Nie, NATO som nechcel ... Rovnako som nechcel, aby nám z niekoho riti trčali len topánky ... Ale obávam sa, že práve toto sú veci, ktoré nám na medzinárodnej (a aj na vnútronárodnej) úrovni pomohli ...
Bohužiaľ, neviem o tom veľa, ale ak som dobre pozrel na googli, tak na privatizáciu SPP bol vyhlásený normálny tender, kdežto Mečiar si prihadzoval podniky kamošom podľa nejakého algoritmu typu koleso šťastia ...
Z uvedených jednoznačne SLOTA, ale rovnako neviem strpiť ani BELOUSOVOVÚ a vlastne celú ich zver z SNS. Veľakrát mi je zle z populistických lží a manipulácií FICA. Je veľmi ale veeeeľmi smutné, akou cestou sa krajina pobrala po roku 2006. Štvavá, nevraživá, primitívna politika SNS rozdeľuje ľudí, šíri nenávisť a burcuje jednu časť obyvateľstva proti tej druhej. Robil to už aj Stalin, Hitler a iní diktátori. Princíp je jednoduchý... Rozdeľ spoločnosť na kúsky, vytvor v nej konflikty - a bačuj ako sa ti len zachce...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
nevadí
Pri Csákym na čele SMK si asi ani pri obrovskom šťastí neviem predstaviť koalíciu, ktorá by mohla byť smelo označená za "menšie zlo" ... Starý dobrý Béla
No samozrejme, bez neho by predsa nevznikli legendárne Skrúcaného Slota pasáže zo Stredoslovákov ...
Ale predsa len by mohli niektorí jedinci dostať rozum, čo by sa prejavilo tak, že by jeho preferencie postupne klesali k nule ...
Myslím si, že to je naša nielen smola, ale aj hanba, že niekto taký si pre stranu získa 10% hlasov vo voľbách ...
to su najvacsiu kurvy na Slovensku...pchaju sa do riti Madarom a Yankeeom!!
Aaanno? Radicovej nesiahas ani po opatky a takto sa vyjadrujes?
Ved ano, sudruh Fico je najlepsi, ze ?
maju radi
ked sa nieco riesi alebo sa aspon tvari ze sa riesi,
ked sa o problemoch hovori na rovinu, recou akou oni vravia
ludia maju radi Slotu lebo povie presne to co si mysli 90% Slovakov: ked niekoho oznaci ze strapatu pani alebo "a nasadneme do tankov a pojdeme na Budapest" (samozrejme ze to mysli nadnesene, nie doslova a ludia to aj tak pochopia lebo zdielaju tie iste pocity ako on)
to co vravi nehra, to je on. Ludom sa to paci: vravi to suverenne ako by to bola pravda, vlastne pravda to aj je a preto ma vysoku popularitu
ale ako kazdy politik aj on ma za prstami, ved kto nema? kto uz je taky sväty?
aj mne je istym sposobom sympaticky
povedz mi preco liberalka ako ona chce podporu konzervativnej a krestanskej strany ako KDH?
nejde nahodou proti svojmu presvedceniu o interrupciach?
Stary ujo je aspon zarukou konzervativizmu
No smola, že voliť Slotu nie je výsadou starých ...
To platí skôr u Mečiara, ten už hádam vykape ...
A alibistické tvrdenia o tom, kto je svätý myslím ozaj nie sú na mieste ...
Za nechtami majú všetci, ktorí si s radosťou vkuse hlasujú za svoje zamestnanecké výhody a zvyšovanie platov ... A predsa je to niečo iné ako burcovanie národnostnej nenávisti, ktoré v politike nemá čo robiť ...
Slota je asi ako Ďuriannová ... V živote spravil dokopy hovno, ale sú ho plné noviny už len z princípu ... Nech sú, mne to nevadí, pokiaľ ho nebudú plné urny ...
Ved jasné, stary "ujo" Gasparovic suslavy, co nas strapnuje kade chodi je the best...
Ide o to, ze ked sa opozicia ma spojit, treba prijat iste kompromisy. A rozhodne, tak ci-tak, je stale najlepsou volbou - reprezentantom statu spomedzi kandidujucich.
"Stary ujo" konzervativny mozno je, ale ako prezident zlyhal na celej ciare, vid trapasy co vyraba (Libanonska zmluva, Srbske pobrezie mora, atd) a o vyjadrovacich schopnostiach uz ani nehovorim.
Ale ved kazdy slobodne voli koho chce, ja len hovorim svoj nazor.
korumpovalo a kradlo sa vzdy...predtym, teraz a aj sa bude... rozdiel je iba v tom aby sa poznala unosna miera
myslim ze Dzurindova vlada ju nepoznala... len sa pozri na SPP, Transpetrol, kupovanie poslancov... prikladov je vela...
ale ak budeme pragmaticky a spravodlivy treba ich aj pochvalit za reformy
Všetci z maďarskej strany by odo mňa mali hlas
pocuj co je kompromis?
je to to ked zapries svoje hodnoty, idealy, ked zapries sameho seba?
spravil by si to aj ty keby si bol na mieste Radicovej?
a co ak by KDH este pritvrdilo
a malo poziadavku aby neskor ona a SDKU podporila ustavny zakon o zakaze interrrupcii a eutanazii?
O slusnych politikoch sa vzdy vravi ze sa maju chovat cestne a v sulade so svojim svedomim a presvedcenim
ja myslim ze Radicova nie je slusny politik; je vierolomna
a su tu 3 moznosti ako to vyriesit. Mozme si predstavit:
1. ze neprijme ziadnu ponuku, zachova si cest, samu seba a svoje presvedcenie...
2. alebo pojde proti samej sebe a pristupi na ne a dodrzi slovo
3. alebo pristupy na podmienky, ziska urad ale potom sa vyjebe na sluby a strati chrbtovu kost
Tak to mi nevrav ani zo srandy ...
V tejto situácii je to alibizmus ako dve svine ...
Reagoval si na moje slová o Slotovi a príde mi to tak, akoby si sa to snažil ospravedlniť takýmito frázovitými prúpovídkami, že sa treba s niečím zmieriť ...
To si radšej nechaj, ja sa s tým, že je vo vláde človek, ktorého veškerou politickou náplňou je urážať Maďarov nezmierim ...
Inak keď niekto nepoznal mieru tak to bol Mečiar
Ludia co mi poviete na tento zavazny fakt?
kto je tu teraz ten "vycurany hajzel," ako uviedol @tryptaminedream v @36
Ja som za Fica a slotu.. ich politka sa mi paci a takpovediac ma ja oslovila....
co sa o dzurindovej vlade neda povedat
Chlapík, čo sa tam dostal len preto, že Liška odišiel...
Inak je pekne, ze si za hranola, ktory podporuje korupciu len taky fukot. Kasicky, Tomanova, Janusek atd. Bolo toho dost a zvlastne, ze svojich ministrov podrzal (Kasicky podal demisiu sam), ale takeho Jurenu z hzds vyhodil jak ponozky.
Fico len slubuje a sprosty slovak sa raduje, ja len dufam, ze sa nevratime pred rok 89.
Inak antifico.sk, prestuduj si tu stranku, prides na to, ze fico obracia kabaty ako potrebuje a okrem ineho si aj pekne sere do huby. Su tam jeho zaujimave vyroky..
zial ludi ktori maju trochu chochmes je malo, a tak tu bude henten chrapun parazitovat este dlho. komanc postihnuty.
k ankete. nevedela som sa rozhodnúť medzi slotom a ficom... ale roztečený zemiak je rpedsa len roztečený zemiak...
Ja si myslím, že za Dzurindovo riťolezectvo vo vzťahoch k západu a pod. mu môžeme len ďakovať, narozdiel od iných ľudí, ktorí lezú do riti akurát istej početnej vrstve tohto štátu nám tým riťolezectvom dosť pomohol ...
Nie, NATO som nechcel ... Rovnako som nechcel, aby nám z niekoho riti trčali len topánky ... Ale obávam sa, že práve toto sú veci, ktoré nám na medzinárodnej (a aj na vnútronárodnej) úrovni pomohli ...
Bohužiaľ, neviem o tom veľa, ale ak som dobre pozrel na googli, tak na privatizáciu SPP bol vyhlásený normálny tender, kdežto Mečiar si prihadzoval podniky kamošom podľa nejakého algoritmu typu koleso šťastia ...
aj ked milujem slotove hlasky