A niežeby šlo zásadne o haluz, často hovorím seriózne, ale neberiem to až tak vážne, ako nejakú spásu sveta (aj keď aspoň malý účinok to dúfam mám) ...
Hlavne sem chodím čisto sám pre seba, lebo ma tu baví diskutovať ...
@grapfruit a to si nevidel jeho architektonicke navrhy...... skoda, ze svoj predstavu sveta presadzoval cez krvypreliatie , jeho talent mohol byt vyuzity a miesto toho sa stal ciernou skrvrnou historie ...... fakt smutne
a hovorim ze sprosta nie je..... ale bude plakat, lebo s tymto pristupom k zivotu sa s nou nikto hrat na pieskovisku nebude. Vlastne bude zazrak ak si najde pracu.....
@grapfruit ver mi , bud sa zmeni alebo zaplace ..... nemozes byt pubertiakom vecne a ona je taka ista bez zmeny uz moc dlho..... viem to lebo na birdz chodi vela rokov a ja tiez.......
@hluzar Ľudia sa menia,nemôžeš to brať tak,že ked sa dakdo pár rokov správa ako decko,bude ním nastále...tiež to so mnou bolo pred pol rokom podobné,no odvtedy som si vytrpel kritiku,zájeby,urážky,a jednoducho...som sa zmenil...škoda že k horšiemu...
@grapfruit ja tiez.... neveril by si ako radikalne a za aku kratku dobu.....
Ale ja som sa zmene nebranil, pracoval som na nej. Ty tiez. Jej je to jedno..... mamvpicisti sa malokedy zmenia to je nevyhoda postoja typu je mi vsetko jedno.
Zatial co my si budujeme charakter, naberame skusenosti, ona stagnuje a to je to na co sa v zivote doplaca. Stagnaciu si clovek nemoze dovolit. Kazdou sekundou sme ini , ako sme boli pred chvilou o tom to je....
@grapfruit ak sa budes hrat 10 rokov na banan, kazdemu tvrdit, ze si banan, nakoniec tomu sam uveris. On sa na to povodne neozaj len hrala......
A pokial svoje zmeny clovek ,,nesoferuje"" potom je to vzdy k horsiemu....
Na to aby nedopadla zle sa v prvomrade musi mat rada. A mat sa rad znamena vediet sa potrapit a nerozmaznavat sa, lebo to robis pre vlastne dobro.
Akonahle si povies nieco ako .....Stoji to za hovno nic ma nezaujima, budem klast odpor a pestujes si tento postoj velmi dlhu dobu, potom je len otazkou casu kedy skoncis ako strateny pripad. A ona ma k tomu riadne nabehnute.... ja si za tym stojim.
Nie je to chlap. A aj realne ma take vystupovanie ako tu. Mrkni si ju na facebooku. A poznam osobu co sa s nou realne rozpravala, + citam jej reakcie asi 5 rokov na birdzi ja mam slusnu predstavu.....
Na vonok sa hra na drsnacku a vo vnutri mozno place...... problem tohoto sveta ale je, ze kazdemu je uplne jedno , co je vo vnutri, pretoze tam aj tak nikto nevidi,. Zalezi na vonkajsom prejave, a ten je v konecnom dosledku vzdy paradoxnym odrazom vnutra..... (velmi casto sa spravas presne opacne vzhladom na svoje vnutorne pocity )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A niežeby šlo zásadne o haluz, často hovorím seriózne, ale neberiem to až tak vážne, ako nejakú spásu sveta (aj keď aspoň malý účinok to dúfam mám) ...
Hlavne sem chodím čisto sám pre seba, lebo ma tu baví diskutovať ...
ty počúvaj, keď toto zistí môj otec, tak ma vydedí
ty si mi kurva dobrý politológ
@wewo ved toto nie je politicka diskusia v pravom slovazmysle
@grapfruit Keby Robert Fico nemal vysoke IQ nie je tam, kde je. A kde si ty ? V hovne, takze nevypravaj nieco niekomu o IQ.
(a som antifico)
Lepšie byť v hovne,ako byť Ficom
Ze je niekto hajzel , neznamena, ze ma male IQ.
@krutafunebracka sprostá(ý) vôbec nie je
a hovorim ze sprosta nie je..... ale bude plakat, lebo s tymto pristupom k zivotu sa s nou nikto hrat na pieskovisku nebude. Vlastne bude zazrak ak si najde pracu.....
Ale čo by si nenašiel,len sa musí troška posnažiť
Ale ja som sa zmene nebranil, pracoval som na nej. Ty tiez. Jej je to jedno..... mamvpicisti sa malokedy zmenia to je nevyhoda postoja typu je mi vsetko jedno.
Zatial co my si budujeme charakter, naberame skusenosti, ona stagnuje a to je to na co sa v zivote doplaca. Stagnaciu si clovek nemoze dovolit. Kazdou sekundou sme ini , ako sme boli pred chvilou o tom to je....
Uvidíš,ona sa zmení,za to dám aj ruku do ohňa...ja to proste viem
A čo ak je to iba na internete? Možno v reale je úplne íná,ako sa zdá toť na birdzi...
A pokial svoje zmeny clovek ,,nesoferuje"" potom je to vzdy k horsiemu....
Na to aby nedopadla zle sa v prvomrade musi mat rada. A mat sa rad znamena vediet sa potrapit a nerozmaznavat sa, lebo to robis pre vlastne dobro.
Akonahle si povies nieco ako .....Stoji to za hovno nic ma nezaujima, budem klast odpor a pestujes si tento postoj velmi dlhu dobu, potom je len otazkou casu kedy skoncis ako strateny pripad. A ona ma k tomu riadne nabehnute.... ja si za tym stojim.
Človek o svojich zmenách podla mňa nevie,až dokým ho na to dakdo neupozorní...a nestačí len upozorniť,zmenu treba aj dokázať...
Poznám pár takých prípadov,jedným z nich je aj môj spolužiak,totálny kokot, to sa inak nedá povedať...na všetko sa vyjebal,proste totálna troska...
ako som už spomenul,ja ju nepoznám,ale myslím si,že nie je taká zlá,ako si myslíš...iba treba človeka spoznať aj z vnútra
Na vonok sa hra na drsnacku a vo vnutri mozno place...... problem tohoto sveta ale je, ze kazdemu je uplne jedno , co je vo vnutri, pretoze tam aj tak nikto nevidi,. Zalezi na vonkajsom prejave, a ten je v konecnom dosledku vzdy paradoxnym odrazom vnutra..... (velmi casto sa spravas presne opacne vzhladom na svoje vnutorne pocity )
zalezi od nalady