Ja na to uspesne zanevieram, ale dolezite to zrejme je. Inak by bola anarcha, alebo by kazdy jeden clovek planety musel byt stopercentne spolahlivy a doveryhodny - co povazujes za pravdepodobnejsie ?
raz som čítal takú skvelý názor, politika by mala byť taká, aby sa bežní ľudia nemuseli ňou zaoberať - inými slovami - politici by mali robiť také veci, aby netrápili ľudí, aby všetko fungovalo, aby bol všade poriadok = aby sa ľudia bežní obyčajní ľudia mohli venovať svojej práci, záľubám a nemuseli myslieť na politiku častejšie ako pár dní pred voľbami, keď si budú znova vyberať...
Otázne je skôr do akej miery ju môžeme ovplyvniť, aj ked sa o ňu zaujímame a ideme voliť, ale dôležitá je, lebo politici rozhodujú o veciach, ktoré sa nás často priamo dotknú.
neviem preco sa stazujete, v politike su len ti, ktorych si tam ludia zvolili. a ak sa Vam ten ktory nepaci mali ste pred 3 dnami jedinecnu moznost to zmenit. ale paci sa mi ako vsetci hubuju, ze politici su zli a kradnu obycajnym ludom chleba, ale ked sme u toho viete vobec preco na nich nadavate? alebo je to len tak principalne?
Je dôležitá, pretože zasahuje do všetkých oblastí života.Zaujímať by sme sa mali, ja sa zaujímam a baví ma to. Hlavne teraz, keď mám už možnosť aj voliť, dovtedy som počúvala len čo kto hovoril doma, rodičia, spolužiaci atd. Vytváram si názory, počúvam ľudí, nenadávam na politikov, ale hľadám dôvody, prečo robia, to, čo robia...pôjdem vždy voliť a nemám problém sa o politike aj rozprávať, nepokladám to za nudu, ved politika zasahuje do života, takže ked sa o nej niekto rozpráva, rozpráva vlastne o živote.
Rada čítam diskusie na túto tému, noviny atd...chcela som to aj študovať, ale nevzali ma.zaujímam sa však o to sama.
aspon aky taky zdravy usudok a rozhlad o systeme vladnutia a tak by mal podla mna mat kazdy ako tak vyspelejsi clovek... ale nemozes to cakat od cloveka co ma IQ asi dva krat vacsie ako cislo jeho topanok vies, ale pre rozphlad by to bolo fajn,,, osobne by som tala ludi co vediet len povedat henten je kokot aj hento a hento a robia len nahovno krajine a ked sa ich spytas preco, ani netusia.. len preto ze je to "v mode" ti to povedai... ked chcem kritizovat tak kurva nech aspno viem o com hovorim !
To je tak, každý sa sťažuje na politkov a bla bla bla..ale ak sú voľby, nik nejde a sťažujú sa ďalej (síce pochopiteľné, že v podstate nejde až o takú zmenu..)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
who cares about being like Greeeeeece
akurát že ja politikov neuznávam, nepáči sa mi to, že o osude ľudí v celom štáte rozhoduje pár ľudí
Rada čítam diskusie na túto tému, noviny atd...chcela som to aj študovať, ale nevzali ma.zaujímam sa však o to sama.
Ale vždy lepšie kašľať na to, ako vôbec sa nezaujímať a ísť voliť toho, kto má krajšiu červenú kravatu
A nielen to, museli by byť aj z vlastnej iniciatívy dokonale organizovaní, lebo spoľahlivosť a dôveryhodnosť nestačí ...
Ten názor je dosť v rozpore s pluralitou ideí a z nej prameniacej túžby dostať ľudí na svoju stranu, k podpore svojich myšlienok ...
Podľa mňa je to dosť nereálne ...
A preto ked uz tu tu politiku mame, je dobre sa o nu zaujimat aspon ciastocne.
@tomas -ova @6 tka je pekna myslienka, ale taktiez neuplatnitelna pre ludsku povahu.