Aký máte na ne názor? Páčia sa vám, alebo práve naopak? Všimli ste si že väčšina userov s polopriesvitnou webkou má aj fotky vo vlastných fotoalbumoch polopriesvitné a často to kazí dojem zo samotnej fotky?
Hlavne, nech sa to dá čítať a budem spokojná. A hej, to s fotkami som si všimla a nemám to rada, mohlo by sa do tutorialov pridať, ako toto vyriešiť, lebo ono je to ľahké, len to nie je medzi ľuďmi rozšírené.
mne sa paci ked si to ludia vedia naprogramovat rozumne, teda sice webka je priesvitna ale text je citatelny a ked fotky vo fotoalbumoch priesvitne NIE SU.. ano, da sa to tak nastavit
Ja som mala takú tmavú, jemnučko priesvitnú, ale robila som to vo photoshope, to znamená že fotky, písmo, avatar aj všetko bolo normálne nepriesvitné. A teraz mám takú, kde by sa vôbec nehodilo, aby bola priesvitná.
Mne to inak nevadí, aj sa mi to páči. Raz som dokonca robila webku, ktorá bola tuším celopriesvitná a dokonca sa to k nej aj hodilo
Inak keby tú poslednú niekto chcel, tak poskytnem (je fialová, niekde až do ružova, pásikavá). Ak by mal niekto (ale iba dievča) seriózny záujem, poskytnem kód na vyskúšanie. Ja som ju robila pre jednu holku, ale momentálne je to css (asi už nastálo) nepoužívané.
Mne sa polopriesvitné webky páčia, ale, ako už bolo spomenuté, musí sa to dať čítať a tiež aby bolo vidieť fotky.
Ale NEZNÁŠAM, keď scrollujem a celé pozadie zmizne a je tam biela. Neskutočne ma to irituje. A mám pocit, že to tu predtým nebolo, že to začalo iba "prednedávnom".
Ešte doplním, že je priesvitná iba slabo ale všade. Kľudne mi napíšte TS, ja by som bola rada, ak by som ju niekomu mohla dať a bola by využívaná. Prípadne ja ju dám časom do albumu, kde sa bude dať pozrieť
@nicmanenapada Ehm, ospravedlňujem sa - to je tá nedočkavosť, strihať skôr, než odmeriam dokonca . A teda Ti v mene priesvitných webiek s normálnym pozadím k fotkám vrúcne ďakujem(e).
Hoci sa CSSku kruto rozumiem, kaslem na detailne nastavenie. Zmenil som si pozadie, celu webku nastavil na 0.9 (cize nie polopriesvitne, to by bolo 0.5) a hotovo.
No mne to dosť vadí, hlavne, keď sú priesvitné aj fotky. A najlepšie je, keď sú fotky priesvitné plus sa na nich ukazuje vzor z tej priesvitnej webky, takže to príliš kazí dojem z danej fotky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
nenávidím polopriesvitné fotky, to radšej nech tam fotky nemá, jak mať fotky, na ktorých nič nevidno...
Mne to inak nevadí, aj sa mi to páči. Raz som dokonca robila webku, ktorá bola tuším celopriesvitná a dokonca sa to k nej aj hodilo
img {opacity: 1}; alebo .velkafotka {opacity:1}
alebo sa mýlim?
Ale NEZNÁŠAM, keď scrollujem a celé pozadie zmizne a je tam biela. Neskutočne ma to irituje. A mám pocit, že to tu predtým nebolo, že to začalo iba "prednedávnom".
opacity:1
background-color:rgba(255,255,255,0.8)
@anzu Nemusíš, už som otvorila oči !
tak je to otrasné, no čo ti poviem. akože keby to bolo priesvitné, a keď na to dáš myš, tak sa to smaví, tak ok... ale hentak... no koniec
keď vieš odčarovať jednotlivé polia, určite zvládneš aj premeniť to menu