No... Ehm... Ja som teda kurevský veľký kritik poľovníctva, ale nevím či sa mi ti chce pod toto podpísať. Vo "faktoch" sú veci, ktoré som ja ani moje okolie nikdy nezažili. V požiadavkách zas veci, ktoré sa mi nezdajú že sú navrhované odborne aj keď takéto veci by mali byť. Má pán Čech vyštudovanú enviromentalistiku, alebo sú tieto požiadavky konzultované s niekým z oboru, alebo sú mirnx dirnix naťukané na papier fotografom, ktorý má s poľovníkmi konflikty?
Požadujeme zavedenie psychotestov pre poľovníkov. ty vole ten clovek nevie o com pise... KAZDY, doslova a do pismena KAZDY kto ma zbrojny preukaz robi psychotesty
ale toto je zas v pohode bod Požadujeme, aby odlov vykonávali len poľovníci s vyštudovanou SŠ/VŠ lesníckou.
ale ozaj to tak posobi ze to napisal daky nasrati fotograf
Myslis ze to ma nejaky zmysel ? vies kolko hajzlov oficialnych polovnikov co su inak najslusnejsi ludia na pohlad zabijaju vsetko hlava nehlava ? Ja sa cudujem ze este vobec volne zijuce zvierata existuju ked iba na jednej dedine sa najdu desiatky polovnikov co ich dennodenne vykynozuju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ale toto je zas v pohode bod Požadujeme, aby odlov vykonávali len poľovníci s vyštudovanou SŠ/VŠ lesníckou.
ale ozaj to tak posobi ze to napisal daky nasrati fotograf