rozprávala som sa s jedným mužom, ktorý bol veľmi veľmi v riti, pretože v tom žil a dlhšie mu to nevadilo, až pokým tá žena nemala zrazu dieťa s tým druhým... úplne som videla, že niečo, čo pôvodne sám chcel ho totálne zničilo na konci a riešil presne to, či z toho vzťahu odísť a stratiť ju, alebo byť navždy "otcom" - či čo ako tretie kolo na voze (vzťah bol 1 žena a 2 muži) a bolo to vážne zvláštne, čo sa samotného prípadu týka... neviem si predstaviť v niečom takom žiť, ale zároveň chápem, že sú rôzne prípady a že to môže fungovať
Myslím že v dnešnej dobe nikto nepotrebuje žiadne ospravedlnenia keď chce sexovat s viacerými..
Na čo by to robili? Veď poviem že nehľadám vzťah, iba sex a nemusím si vymýšľať žiadne chujoviny…
Osobne si myslím že je viac dôvodov do toho neísť ako ísť. A okrem toho niektorí ľudia si tak len kompenzujú svoju neschopnosť byť iba s jedným partnerom
myslel som si, ze je to blbost, ale posledne roky mi ukazali, ze by som takto vedel zit aj ked zas ktovie, ako by som to bral, keby sa mam delit o babu no
Ako uz mi to pomaly ale isto lezie krkom ako sa vsade rozoberaju a pretlacaju skupiny lgbtxyz, 7500 rodov a 9000 orientacii, vsade len sex a toto dookola, akoby nic ine ani neexistovalo, vazne je to poriadne chore v dnesnej dobe tato globalna medialna masaz
@hetfield@13 2-3ja dlhodobi sexualni partneri mi nepride uplne ako promiskutia... a v dnesnej dobe nie je ziadne tabu povedat ze mam stalych sexualnych partnerov... pravdepodobne s tym okolie bude viac ok a menej a čudovať, ako ked povie ze som polyamorny a budu ho vidiet drzat sa von za ruky s roznymi ludmi... to by len začali otazky od okolia a cudovanie sa, ked vacsina ludi netusi co to je a ma o tom take predsudky ako aj ty
a hlavne niekoho komu ide len o sex do toho nebude tahat lasku, ked v dnesnej dobe to ide aj bez toho sa dohodnut len na sexe
(ani jedno sice nie je moj styl, ale rozumiem o co ide)
@hetfield@20 fuha to asi mozes povedat o hocicom mozno su taki co to radsej skryvaju
a budovat viac vztahov je pomerne dost narocne, nielen casovo.. ozaj myslim ze su jednoduchšie sposoby ako putat pozornosť zavadzanim viac ludi a stracanie casu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Na čo by to robili? Veď poviem že nehľadám vzťah, iba sex a nemusím si vymýšľať žiadne chujoviny…
a hlavne niekoho komu ide len o sex do toho nebude tahat lasku, ked v dnesnej dobe to ide aj bez toho sa dohodnut len na sexe
(ani jedno sice nie je moj styl, ale rozumiem o co ide)
a budovat viac vztahov je pomerne dost narocne, nielen casovo.. ozaj myslim ze su jednoduchšie sposoby ako putat pozornosť zavadzanim viac ludi a stracanie casu...