Teraz som čítala článok o tom, že žena mala pri pôrode aj manžela, aj milenca. Takže presnejšia moja otázka je: Súhlasíte s polygamiou? alebo: mali by ste dvoch partnerov tak, že by o sebe vedeli? Proste ani vám a ani vašim partnerom by to nevadilo
predstavme si nasledovnu situaciu - mam 5 kamosiek. S kazdou z nich chodim von, s kazdou z nich spim, kazda z nich mi nosi darcek na sviatok, kazdu z nich zaujimam, kazda z nich zaujima mna. S kazdou z nich by som mohol chodit aj zit, ale z nejakeho dovodu to tak nieje. Vedia o tom, ze ich je 5 a nevadi im to. Da sa to nazvat polygamiou?
Ja by som tak nechcel žiť. Myslím si, že skôr či neskôr začne niekomu tá osoba navyše zavadzať. Ale keď tak niekto chce žiť tak mne to môže byť šumafuk.
Spolubývajúca má frajera, ktorý má zároveň ešte jednu frajerku. A ona o tom normálne vie!!!!!!! A on jej hocikedy povie keď sa majú stretnúť že "vieš čo, dneska chcem byť s Verčou"-- o_______O a ona mu na to že "zlatoooo ale já tě milujuuuu PROSIIIIM přijeeeeď, zlato prosiiiim ňuňuuu".. a on jej na to povie že ju jebe, zloží jej a ona mu následne vyvoláva najbližšie 4 hodiny a na kolenách ho prosí, nech za ňou príde o__O
takýto človek je pre mňa maximálne prízemná piča s IQ menším jak číslo topánok, pretože to ako to ona odôvodňuje, že "si nemôže pomôcť lebo ho miluje" je neskonalá hovadina a takéto niečo zo seba neurobí človek, čo je zaľúbený, ale len primitív ktorý nemá absolútne žiadnu úctu k sebe samému.. bodka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
I know why polygamy is illegal in most states- its tough work.
nie.
no problemo
takýto človek je pre mňa maximálne prízemná piča s IQ menším jak číslo topánok, pretože to ako to ona odôvodňuje, že "si nemôže pomôcť lebo ho miluje" je neskonalá hovadina a takéto niečo zo seba neurobí človek, čo je zaľúbený, ale len primitív ktorý nemá absolútne žiadnu úctu k sebe samému.. bodka.
a ja byť jednou z dvoch napr. tak to ako absolutne vôbec...
Hoci pre mna osobne je aj v monogamnom vztahu o jedneho viac, nez je unosne.