stala sa mi strasna vec...boli sme s priatelom a prasklo to... ale bol uz bohuzial plny,hned som sa umyla a kupila som si tabletku..nemam nastastie plodne dni a ma mi to prist asi za tyzden ale JA SA TAK STRASNE BOJIM .....myslite ze budem tehotna?
Dakujem vam,ste strasne zlaty vsetci ...aspon trochu ma to upokojilo a dufam ze to bude o.k..musim si ist vybavit HAK lebo tieto stresy nemienim prezivat
Neboj, určite to bude ok. Kamarátke sa stalo to isté..Dala si tabletku a tiež tak dlhú dobu stresovala a bolo to fajn Ak si si ju dala v dobrom časovom rozmedzí, je veľmi malá pravdepodobnosť. Držím palce
tabletka je na 99% spolahliva teda aspon sme sa to tak kedysi ucili a pravdepodobnost ze zena otehotnie na prvy krat pri nechranenom styku |skoro vas pripad| je tiez dost miziva...neboj ty nebudes to jedno percento
Stage:len ma zaujimalo ci s tym ma niekto nejaku skusenost a vas nazor na vec,ale aj tak kazdy mame ine telo takze to beriem s rezervou ale napriek tomu ma to dost upokojilo.A preco som tak kratko registrovana?Na Birdz niekedy zabludim,lebo je to dobra stranka kde sa aj nieco riesi,citam si fora a tak,ale teraz som aj ja potrebovala nieco spytat a ta tema tu nebola tak som sa regla a opytala som sa vas..asi tak
16. super... "mudry dospely" a co ze je tu dva dni a nema foto??? kde je napisane ze vsetci musia mat foto a profil vyplneny na 100% ? co ak sa zaujimava nerobi??? vies, aj take veci sa v zivote stavaju.... a okrem toho to nie su ani tak typovacie odpovede ale snaha podporit...
tiez sa mi nieco podobne stalo a tabletku som si vtedy zobrala tusim do 24 hodin, ale moze sa do 72? neviem, fakt nemam pamat na cisla, v kazdom priprade cim skor, tym lepsie. jemne ti to teraz rozhadze cyklus ale to sa potom upravi a pamataj, ze sa take nieco moze brat len raz za 6 mesiacov
Dungeo-trochu sa vzi do mojej situacie:mam 17 rokov,studujem na gymnaziu a chystam sa na vysoku skolu...atd.dalsich problemov...vsetko by som musela nechat tak..to proste nejde
41 - vsetko, kazdy zivy aj nezivy tvor je len zhlukom buniek, cloveka nerobi vyvinute telo. to ta nikdy nenapadlo? Kazdy, kto to spravil, zabil cloveka, ci si to uz prizna alebo nie...
mnom ja by som sa chcela spytat, ze ako sa vola ta tabletka?? a je volna, na predaj ci musim ku gynekologycke po recept???.... a este, kolko po sexe sa moze uzit??? citala som ze 24 alebo 72??? tak ako??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
aspon by si po tej tabletke nemala..
1. myslíš, že ti pomôžu naše tipovacie predpovede?
2. zaujímavé, že takúto tému založí vždy niekto, kto nemá foto a je tu 2 dni aj s cestou. nechceš náhodoun len tak zaujať? Aj tak fajn.
och som nadsena z toho ako skusene rozpravam ...bose...
35.Zabila.....
Aj to iba mozno....
Aj to iba zhluk buniek
@42 neskôr...asi o dva týždne