ahojte birdzáci,pokúsim sa to skrátiť ,ako sa len bude dať .S mojím priateľom chodíme spolu 7 mesiacov ,stretávame sa každý deň kedže sme z jedného mesta ,máme úžasný vzťah ,ktorý je založený na láske -veľmi úrpimný a čistý vzťah ,nič sme spolu zatiaľ ne
mala som nieco podobne /az na to ze veky nesedeli/ a uz NIKDY viac. proste ked to je takto /aj ked zalezi aj na tom co ty ocakavas/ tak to podla mna nema moc vyznam.
vsak mu chyt ruku a poloz si ju kam chces uvidis co povie
aha, takže máte vzťah založený na láske, úprimnosti..ale hlavne, že vaše (a jeho) súkromné veci rozoberáš na fóre medzi úplne cudzími ľuďmi..asi by sa tomu nepotešil keby sa o tom dozvedel, že??..čo tak o tom porozmýšľať..
ale bože môj ..ja nechcem žiadneho nadržnaého úchyla ,len proste teraz už nadobúdam taký dojem ,že asi čosi nie je v poriadku ..kedže sa správa akoby bol "svätý " ...nemyslím ,že by uznával sex po svadbe ,ale o tom sme sa nikdy nebavili ,takže neviem ...akosi sa tejto téme zámerne vyhýbame ,neviem ani prečo ...a ja som sa už aj snažila ho vásnivejšie bozkávať -s tým našťastie problém nemá ...ale jednoducho toto ma strašne prekvapuje ...lebo mám kamošky a aj čo poznám chalanov ,tak vždy sa snažia babu len "dostať " a nič iné ...ako ja si veľmi vážim ,že on taký ani zdaleka nie je ,ale zase myslím ,že to už preháňa ....
ako dobre ,aj ja som neskúsená ,aj všetko ...ale toto je už podľa mna veľa ...
a čo sa týka toho....ja ho nikde chytať nechcem ,ved som deivča ..iniciatívny by mal byť chlap !
@tequelina24 lool ako keby som cital opis o sebe, neboj sa, tvoj chalan je normalny, len je hamblivy, a ked nie je aktivny on, tak but aktivna ty, zober jeho ruku a daj ju tam kde ju chces, a aj sa o tom porozpravajte
@supersayan ale veď ja nechcem ,aby mi kdesi dával ruku ...ja len jednoducho chcem ,aby sa stále neospravedlňoval ,keď náhodou sa ma dotkne na intímnych partiách ..a aby bol trošku menej hanblivejší ....mne vyhovuje ,že je taký slušný ..vždy som chcela slušného ,len zase nie až takto príliš ....
@tequelina24 no tak mu poveds ze sa nemusi stale ospravedlnovat, ze nech sa ta neboji a nech je viacej aktivnejsi, a ked sa naskyte prilezitost, a on sa jej nechyti, tak sa jej chyt ty, a zacni ho prva vyzliekat a tak dalej, po prvom sexe by sa mozno aj mohol spametat
@supersayan ved a myslíš ,že som mu to nepovedala ?povedala už veľakrát ,vždy ked sa za také čosi ospravedlní ,preboha ,veď je úplne normálne ked sa vlastný chlapec dotkne pŕs svojho dievčaťa,keď spolu tak dlho chodia -ale prenho to zjavne normálne ani z´daleka nie je ..ako ja viem ,že má ku mne veľkú úctu,aj je milý ...ja viem ..ale toto už s čímsi asi hraničí ....
a ja ho prvá nechytím nikdy ...ani za nič ...som dievča ...musí byť iniciatívny on ..ved je to muž ...
ked sa ti začne zas ospravedlňovať tak mu zober ruku a rom si snou čo chceš a snád pochopí, že ti to nevadí...
a inak je rovnoprávnosť tak využi emancipáciu žien a začni ty zo wšetkým aj s ošahávaním nenechávajte wšetko na mužoch ked už chcete mať tú rovnoprávnosť ako to bolo v predošlej diskusii
@tequelina24 keby si vynechala tieto svoje teórie, že iniciatívny má byť chlap, tak by si možno dospela k názoru, že je taký, lebo si ťa nesmierne ctí a možno by aj chcel niečo viac, ale radšej to nechce riskovať na teba vybaliť, nakoľko si nieje istý, či to ty chceš...pretože si sa s ním o tom ani nerozprávala a ani si to inak nenaznačila.. mala by si byť rada, že je taký..aspoň nikdy nebudeš musieť riešiť, či šukáva iné... teda je to iba subjektívna konšpirácia..ale dávam tomu celkom vysoké percentom že to tak je...takže buď sa s ním o tom porozprávaj a nezakladaj o tom fóra, alebo zober iniciatívu do vlastných rúk, alebo sa s ním rozíď a keď nechceš urobiť ani jedno z toho, tak to nechaj tak ako to je a nevyplakávaj...
tiež som mala hanblivého a neskúseného priateľa - ja som bola tá iniciatívna a to sa mi páčilo, lebo nikdy na mňa s ničím netlačil sprav si z toho výhodu - lebo jednou z najviac sexi vecí - je hanblivý chalan - to, že má byť chalan iniciatívny - to už dávno neplatí a po 7 mesiacoch sa by ste si o tom sexe mohli pokecať - nie je to až taká tabu téma
@tequelina24 neznasam reci ze muz ma byt iniciativny, preboha zijeme v 21 storoci, zeny chceli mat rovnopravnost tak ju maju, nehovorim ze ho mas ty chytat za vtaka, ale ak on nie je aktivny tak musis byt ty, a ak sa nahodou rozhodnes ze ho kvoli tomu nechas, tak si potom v buducnosti budes buchat hlavu o stenu ked budes mat nejakeho nasilnika
@igros ..nó raz som to skúsila ..položila som mu ruku nižšie do výstrihu ,keď sa ospravedlnil ...a on mal v tvári taký čudný výraz strašne ...nerozpoznala som čo ..ale nepáčilo sa mu to to som videla na ňom ,absolútne sa mu to nepáčilo ,skôr si o mne pomyslel ,že "nie som slušná " ..to bolo vidieť ...a odvtedy som to potom radšej neurobila ...a ani už neurobím ....
@peter_piper veď ja viem ,že to nechce riskovať ,že poviem nie ...atd ,ale prečo je o tom ticho ,prečo nezačne s tou témou nikdy ..preberáme úplne všetko ,všetky kraviny o živote atd ...ale o tomto proste nie -..máme akýsi blok ...alebo čo to je ...ja chápem ,že chce byť slušný,že neviem čo ..ale už mi to až začína vadiť ....
@tequelina24 wau...mno tak potom už neviem...asi moc dlho miništroval a necháva si to až po svadbe tak už len to porozprávanie sa sním to vyrieši aspoň budeš vedieť na čom si ked už nič iné...zlom vez...ale nie jemu
@tequelina24 sa s nim este o tom porozpravaj ze preco je taky, ak je ortodoxny katolik tak potom ti uz asi nic nepomoze, jedine ho znasilnit a dufat ze sa mu to zapaci
@side3 ved práve ani tento na mňa netlačí ..a ja ale zase od neho nič nechcem ,len nech aspoň trošku sa ku mne správa ako ku frajerke a nie ako k niečomu posvätnému ... ale ja mám svoje zásady a preto ja nikdy prvá nezačnem ...hm ..možnoi je to chyba ,ja viem ..ale nezačnem jednoducho ...nemám na to odvahu po prvé a po druhé asi žijem v inom storočí ,ale chlap by mal byť iniciatívny pre mňa ...
@edisek veď ja viem ,že je vyklepaný z toho ,ale preboha veď strašne dlhý čas súpolu chodíme ..ved iní chalani by už dávno aj spávali s tou babou a on ma problém ma chytiť za zadok ....pootom oprávnene pochybujem o tom ,či je normálny ,nie ?
@supersayan a ako inak mám byť aktívna podľa teba ?hm ?nenechám ho kvôli tomu
@igros ale práveže najväčšia sranda na tom celom je ,že ani nie je až taký ortodoxný kresťan !ani nikdy neminištroval ,ani nič ...proste nič ..sem -tam chodí do kostola ...a veď po svadbe ..ale s tým by ma mal asi oboznámiť ,nie ?lenže on je ticho ...ako vždy ....
@supersayan ved ja som tiež amatérka ,nikdy som nemala vzťah pred ním ,a kedže ani on ,tak sme obaja "sprostí " ...lenže už by sa asi zišlo posunúť náš vzťah na inú métu ...ale ..on nemá zájem ako vidím ....a potom ja už nadobúdam niekedy také presvedčenie ,že "preboha ,páčim sa mu vôbec ?priťahujem ho ?" ..chápeš ma ...=/
@supersayan ale ja to akosi nedokážem jemu povedať ..ja som tiež dosť hanblivý človek ...a mám trošku problém hovoriť o takýchto veciach ...trošku dosť problém ,ako on ...mne je to "blbé " mu to vravieť ...=/ aj ked viem ,že by mi to nemalo byť divné
@tequelina24 ked sa hambis tak mu to povedz online cez icq, skype, FB, Birdz to je jedno, alebo sms, len by ste sa o tom mali porozpravat, alebo nech sa nakontaktuje tvoj chalan na mna a ja mu poradim
@tommyhot ved ja viem ,že mám šťastie ,že on je taký ...ja viem ..všetko chápem ,lenže problém je ten ,že ja som dosť vášnivý človek ...som iná ako on ...a jednoducho mám svoje potreby ,to je bežné .-.a nič nezvyčajné ,ale on asi nemá
ja viem ,ze by sme sa mali zhovárať o tom ,ale my to nedokážeme ...
@supersayan preboha ,po nete takéto veci rozoberať ,to už by bolo celé zle ...=/ to nie ..i ked to nie je zlý nápad,lenže on neuznáva preberanie vážnejších vecí po nete ..je výhradne proti ...radšej osobne riešime čosi ....
a čo mu poradíš ? ja sa len poroste hanbím začať ...tak strašne sa hanbím :/ a tu je ten problémik ....
@tequelina24 tak ty nemáš na to odvahu začať niečo prvá, ale zároveň jedným dychom vyčítaš jemu, že ani on ju nemá...takto to on možno vyčíta tebe na inom fóre poza chrbát, že má babu, ktorá s ním nechce spávať a môžte sa na seba dívať a nerozprávať o tom a preberať to s niekým iným ešte ďaľších 7 mesiacov...
Preco by nemal by normalny? Je to len slusny chlapec, ktoremu nejde len o sex a nechce sa chvalit, kolko uz "pretiahol" (Lebo to je taka moda teraz )
Dalsia vec je, ze mozno nechce, aby si si to o nom myslela, ze je taky. Proste nieco na neho vymysli, cim ho naladis, nalakas, aby "to" uz konecne spravil (ak to chces mat za sebou ), neradim take, ze opit, ale proste nieco, cim mu spravis radost a potom sa ta nebude vediet dockat atd.
A ked ta aj potom okasle, okasles aj ty jeho. Jednoduche.
jesus christus okej, som až moc založená na lásku, ale tak na druhej strane som strašné hovado a bez takýchto zvrhlostí by to teda fakt nešlo...nemal ho to kto naučiť, tak sa toho musíš podujať, ukázať mu čo sa ti páči a aj čo sa určite bude páčiť jemu ale začni pomaly lebo sa vyplaší a bude to stáť za h... -.-
Normálne to nadhoď ty, nie? Jedna z najväčších blbostí je predstavovať si nejakú "oficiálnu" cestu vzťahom a čakať, kým sa sama naplní z tej druhej strany...
Keby si to spravila štýlovo, napr: Vyšla by si z kúpelne iba vo vhodnom prádle a oznámila: "Teraz... (pauza) ...bude sex.", tak by sa ti mužské osadenstvo tejto stránky určite vyzbieralo na bonboniéru. (alebo ochranu)
prepana.. ty tu riesis nejaky blok, ze mu to nedokazes povedat.. ved ale sa nebooj.. normalka sa s nim o tom porozpravaj.. tej teme sa aj tak nemozete vyhybat vecne.. no a o tom, ze ak nebude reagovat na ziadny z tvojich podnetov, ze ho "chces", tak to mas ukoncit? to kde sme? mam kamosku, ktora je UPLNE normalna, chodi so svojim chalanom cez dva roky "len" sa bozkavaju.. a maju sa strasne radi.. len to proste nechcu unahlovat.. tak sa ho kruci spytaj, a ak ti povie nieco v zmysle, sorry, ale az po svadbe, tak ho hadam za to nenechas? ja by som si taketo chalana len vazila.. lebo kolko ich je?
Ja som bývaval podobne hanblivý, až mi jedna z bývalých po pár dňoch vzťahu nepovedala: "šáhni na mňa, chcem to, robí mi to dobre!" a odvtedy sa nehanbím
Podľa mň je normálny... Možno trochu hanblivý.... Skus ho vyprovokovat a ak aj potom sa ti bude ospravedlnovať, a tvarit sa previnilo prefackaj ho a opýtaj sa ho, či má za problém....
@tequelina24 ono.. teória o iniciatívnosti muža je veľmi nepraktická v jednom smere. Poviem to asi takto - môj priateľ sa o niečo vážnejšie ako bozkávanie pokúsil až moc skoro, dala som mu najavo, že mi to nie je príjemné, a on prestal. Zároveň ale chápem, že on nemá odkiaľ vedieť, kedy už čas prišiel (keďže navonok to na mne nejak extra vidieť nebolo) - tak sa potom asi proste bál a držal späť, nech nespraví nič, čo nechcem.
@tequelina24 ok, dokončím koment. Proste... máš na výber - budeš sa držať toho, že iniciatívny má byť chlap, alebo sa s ním úprimne porozprávaš a vysvetlíš mu, ako sa veci majú. (Všetko toto - že si ho ceníš za to aký je, ale tebe by nevadilo, keby spraví aj niečo viac.)
Ak ani to nezaberie, tak možno proste nechce on. A potom je to už o tvojej schopnosti tolerovať niečo také.
Ja sa tam vidím! normálne sa tam v tom texte skrývam, ako exibicionista za kríkom (prirovnanie) (nehehe) ale fakt ako som na tom podobne a neviem či som normálny ona to totiž toleruje a berie to v pohode že som hamblivý proste.. ale.. to prejde časom určite tak a tým som odpovedal aj a toto riešenie
ďakujem vám všetkým za komenty ...úprimne povedané ..neviem ,čo robiť a už som v koncoch keď je taký strašne hanblivý mne to vážne vadí ,lebo si myslím ,že zamilovaným ľudom by nemalo byť blbé dotýkať sa toho druhého bez ostychu atd ...ale je v ňom dosť veľký problém ako vidím ja si vážim ,aký je ...že je slušný a milý ku mne ..má uctu atd ,ved ja to chápem ...ale proste vážne mi už začína vadiť ,že sa za všetko "neslušnejšie " ospravedlňuje ... vytáča ma to ...ja s ním nechcem nič mať ,nechcem ani sex ani nič podobné ,len proste aby sa ma nehanbil tak strašne mne žiadny problém nerobí chytiť ho za azdok ,alebo hladuť mu hrudník ...ale on sa asi bojí ,alebo čo ...ale nechápem prečo ...veď si veríme ...sme spolu šťastní ,ľúbime sa ...a toto ...a tak ma napadajú už všelijaké veci ..chápete ...či je teda normálny ...alebo či má nejaký problém .....ALE nekonzultujeme to spolu ...nechceme konzultovať ...neviem ..máme pred sebou ešte ostych -dvaja hanbliví blázni sa našli ...bude to však asi tým ,že ešte nemal dievča a možno by aj čosi viac riešil ,ale zase sa bojí ,ako by som ja zareagovala ,i ked som mu už asi milíonkrát povedala ,že môže hocičo ...
@nenay dakujem za radu ..no lenže problém je ten ,že porozprávať sa s ním nejde ,on sa nikdy so mnou nezhováral o sexe ,ani o ničom takomto ....je strašne hanblivý vždy bol ...a je aj málo zhovorčivý ,na našom rande ja kecám 99% ale proste milujem ho ,lenže nebolo by odveci keby čosi viac po toľkých mesiacoch spravil ...preboha ved ja stále počúvam od kamošiek ,že ich chalan práveže chce čosic viac stále ....a že majú problém mu v tom zabrániť -a ja mám opačný problém (a fakt už neviem ,čo robiť
@tequelina24 ...no dufam ze to tu nikomu nevyzneje neslušne ale , ..šak normalne mu urob oral ... a ked sa aj potom bude pozerat na teba divne a nezačnete sexovať tak to bude epic fail ...lebo neviem asi o nijakom chlapovi ktoremu by sa to nepačilo ....
@tequelina24 lenže ty máš možnosť niečo spraviť! Ani mne sa o tom nerozprávalo dobre prvýkrát a momentálne sme schopní sa o tom rozprávať úplne uvoľnene a v pohode, strašne si to na tom vzťahu cením netlač naňho, možno mu to nebude príjemné (rozhovor), ale ak ti súčasný stav prekáža, niečo urobiť musíš.. tak sa nehanbi, zahoď za hlavu tú hlúposť o iniciatívnosti muža (to proste platí u každého inak.. prečo by sa dievča hanbiť mohlo a chlapec nie? kto to povedal?) a konaj ja nehovorím, že ho máš znásilniť, ani, že ho máš ošahávať, keď sa na to necítiš ale ak sa naozaj máte radi, tak je podľa mňa naozaj len prospešné zbúrať bariéry, prekonať sa... možnosť porozprávať sa o všetkom je naozaj super, načo tieto témy tabuizovať
Vážne ak sa milujete a je vás vzťah taký ako si opísala tak takúto vec tu to nerieš, rieš to jedine sním no určite ta moc miluje a nechce si to pokašlať rozmýšľa chlapec netlač naňho.Je normálny?? to čo za otázku???ved je to tvoj priateľ tak ako onom môžeš pochybovať že je nenormálny????skus si predstaviť čo by si ty na jeho mieste robila ak by si sa dozvedela že dal na fórum to iste čo ty a ešte by sa opýtal je vôbec normálna?? =/
raz som tiez takeho mala , ale clovek sa nezmeni len tak , tak som to radsej ukoncila, nemam rada chalanov ktorí su takí ze kde ich posadis tam su . " boooooring" . Tak ho skus raz prekvapit , pozvi ho k sebe , nahod si nieco pekne na seba ( myslim tym spodne pradlo ..a pod.) a kedze on nevie ako zacat prvy tak mu to predved ty ..alebo ina moznost..porozpravaj sa s nim .. alebo posli link na toto forum kamoske nech mu to preposle a nech vidi aky je lolo
Uz to tu bolo spomenute, ale je proste hanblivy. Aj ked by mozno chcel, tak ma pocit, ze by na teba tlacil. Idealny sposob ako takehoto rozhybat je neustalymi drobnymi narazkami. Proste mu hocikedy nenapadne nieco takeho podstrc aby videl, ze sa TY tomu urcite nebranis (a prave naopak). Postupne ked si zvykne o tychto veciach hovorit otvorenejsie tak to bude o niecom inom.
A mozno sa rozbehne tak, ze tu budes o mesiac riesit presne ten opacny problem
@nikuska62 nejde o to ,ci ma miluje ,alebo nie ..ja viem ,ze ma miluje ....a viem ,ze je normalny ...len ma proste uz napadaju take divne veci ...chápes ma ...a tu to riesim preto ,lebo uz som bezradna
@junkychess ale ja to nechcem s nim ukoncit .......ja ho prilis na to milujem,ani len nepomyslam na rozchod ,ale toto mi je uz proste take divne ...
@ao je hanblivy ,ja viem ... a preto to nechavam tak a ani sa s nim o tom nezhovaram
@tequelina24 tebe sa to zda blbe ale mala by si byt rada...nie je na svete vela chlapov ktori su takyto gavalieri...to asi len ty si si zvykla ze svet okolo teba je plny stetiek co hned po kazdom skocia a uchylov...bud rada ze mas takeho gentlemana,je to jeden z milióna..
@tequelina24 už to tu bolo povedané, najlepší spôsob ako zaistiť aby partner niečo začal robiť je začať to robiť. chceš aby sa priznal so svojimi chybami? priznaj sa ty. chceš aby sa ti otvoril? otvor sa ty. chceš aby sa ťa nebál chytiť, neboj sa ho chytiť ty. ak momentálna intenzita nezaberá, tak ju trošku zvýš. trošku ho "provokuj", proste vyvolaj v ňom chuť sa ťa chytiť ktorá je silnejšia ako tie zábrany, a zároveň mu ukáž/naznač že môže (najlepšie je to na tom že TY môžeš, nemusíš mu priam chytať klacek, ale to predsa nie je jediná erotogénna ani "provokatívna" zóna (zamysli sa nad tým, ľudské telo má odstupňované miesta "intimity", väčšinou to číslo stúpa smerom zvonka dnu (končatiny sú "verejnejšie", línia ústa-krk-hruď-brucho-rozkrok dosť súkromná, kontakt na holú kožu ešte viac), a provokatívnosť/neslušnosť, ako to voláš ty (mimochodom prirodzená a nádherná vec, ak sa správne používa, ale to časom pochopíš ), stúpa smerom zhora dole po tejto línií (pri chlapovi, pri žene je ešte jedno maximum v oblasti pŕs, ale kupodivu (aspoň podľa mojich pozorovaní) menšie ako medzi nohami). pohlaď mu brucho, kríže (JEBNUTÝ názov pre časť tela, mimochodom, nazvime to "chrbát nad zadkom" (mmm, "nadprdelka", ale to je skôr u ženy slight_smile:, pohlaď, poškrabkaj. zájdi pod tričko (holá koža násobí intimitu*, ako už bolo povedané), pohlaď, poškrabkaj, naznač smer k zadku, sama vieš ako ďaleko môžeš zájsť, a ako ďaleko "za hranicu" na ktorú ste/je zvyknutí môžeš ísť aby nebol príliš šokovaný/zhrozený/vystrašený, whatever, ale aby zaregistroval ten posun dostatočne silno aby nad ním musel rozmýšľať.
(alebo brucho->rozkrok, proste JEMNE prekroč hranicu na ktorú je zvyknutý).
časom ho to vyprovokuje k nejakej forme súhlasnej alebo nesúhlasnej reakcie, ak ťa miluje, a nebudeš postupovať príliš rýchlo, tak bude na 98% súhlasná, a zvyšné 2% rozhodne nezapríčinia rozchod, neboj .
iteruj do momentu kedy ti stav intimity* bude vyhovovať.
*intimita - v čisto telesnom slova zmysle momentálne. sú dva druhy ľudí, u jedných sa psychická intimita tak nejak automaticky rovná aj tej fyzickej a príde im to prirodzené (dá sa to nazvať že "nemajú zábrany a nekontrolujú sa", alebo "nemajú psychické bloky a neboja sa prejaviť", podľa toho z ktorej strany sa na to pozeráš (a vlastne je to škála intenzity jednej vlastnosti povahy človeka/toho ako tú vlastnosť dokáže kontrolovať/či ona kontroluje jeho).
druhý druh ľudí, ktorý je pravdepodobne bližší vám, sú ľudia u ktorých sa psychická blízkosť nerovná automaticky tej fyzickej. a to asi úplne nechápem, aj keď kedysi som tam tiež patril, považoval som telo druhého človeka na svätú pôdu na ktorú môžem bázlivo vstúpiť až po písomnom povolení, u mňa to bol hlavne strach, ale určite to môže mať stovky iných príčin (skús sa preskúmať, prečo si taká aká si?), každopádne v mojom prípade to bol blok, ty hovoríš že taká si a že ti to vyhovuje, čo ti neberiem, máš právo si vybrať .
každopádne ten postup funguje univerzálne, bez ohľadu na to či a v ktorej s tých dvoch skupín kto je. (u tej "neslušnej" to proste len prebieha o dosť rýchlejšie slight_smile:.
joo, ďalšia vec, spájaj fyzické a psychické príjemno, maznaj sa s ním keď sa rozprávate o niečom čo máte radi, neviem, poznáš to, tie rozhovory ktoré úplne miluješ a vieš že on tiež. vrámci medzí, samozrejme, ktoré by si mala poznať, dokážeš predsa vycítiť vhodnú intenzitu v konkrétnom momente.
(všetko čo som ti práve napísal by si vycítila a pochopila sama, ak by si nad každým dotykom bázlivo neuvažovala, ale nechala sa viesť inštinktom a pocitom, a tak podobne. a pokiaľ nad každým dotykom bázlivo neuvažuješ, tak by si sa nemala báť nechať viesť inštinktom, lebo tvoj inštinkt bude zodpovedať tvojej povahe. to pre prípad že som sa ťa tým "bázlivým uvažovaním" dotkol, argument z druhej strany a zároveň taký malý pokus pre teba, sprav si experiment sama na sebe, zisti či má tvoj inštinkt/(po)cit rovnakú povahu ako ty (tvoje myšlienky)
@janehonda vidno ze mas tolko rokov co mas, ako nic v zlom ,tak ako chlapy maju svoje potreby tak aj zeny . a 7 mesiacov mat chlapa a pocit, ze sa zatial nepokusil ani siahnut na zadok, to je moc aj na mna.. nemusis byt uchyl ani stetka ale potreby su potreby . To mas to iste ako s WC , ked ti treba tak jednoducho ides ,nebudes to potlacat v sebe .. ...
ak vravíš o tom že pri tejto téme máte nejaký blok, neviete, nechcete, alebo sa hanbíte o tom rozprávať, jediné čo zaberie asi bude prelomiť to... aspoň ja osobne mám z podobných vecí potom oveľa lepší pocit...ak sa s niekym dokážeš rozprávať o veciach ktoré ti normálne robia problém, vytvorí sa medzi vami také puto, zvláštne, ale krásne. Osobne mám potom strašne dobrý pocit že sa s istým človekom môžem porozprávať o čomkoľvek, a to neplatí len pre túto tému
@midnight tak toto si napísal fakt perfektne maximálny súhlas
@tomas77 heh ano presne cely ty az nato ze sme spolu kracie .... aa nič si z toho nerob jeho to prejde ....ono vies ked je taky ze este nemal babu tak sa boji ze niečo pokazi.... aj tomas sa stale omluva...je hanblivi...ostýchaví...a troska sa podcenuje... sice to ze sa podcenuje mi trosku vadilo ale ked som mu zacla viac davať najavo ze ho mam rada tak uz s tym prestal .... lubim ho a on to vie...skus ho troooska pomknuť....a povedať mu ze ti to nevadi... kebyze ta chyti za zadok napriklad ...
myslim si, ze na jeho spravani nie je nic nenormalne.. jeho spravanie len ukazuje, ze je opatrny, vazi si ta a nechce ti ublizit ani sa ta dotknut... nie je sebecky a nemysli len na seba, aby si uzil... takeho chalana nema kazdy... jednoducho ma svoje hodnoty podla ktorych sa riadi a neponahla sa.. na tom nie je nic zle
@100 uplne s tebou suhlasi...to si povedala omnoho krajsie nez ja v 89..lol...@tequelina24 presne o tom som hovorila..ibaze emillie to povedala omnoho krajsie a citlivejsie
@Baruuu... ty tuším veľmi chceš aby som ťa chytil za zadok... do riti.. kto by nechcel takú babu no povedzte ja ju mám a neodvážim sa... a ešte mi heh za to nadáva och ty kks uplne že paráda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
108 komentov
vsak mu chyt ruku a poloz si ju kam chces uvidis co povie
my na birdzi môžeme akurát tak hádať čím to je a problém nijako nevyriešime...
Skús nečakať, kedy sa pohne on, ale skús začať ty. Alebo sa jednoducho porozprávajte.
ako dobre ,aj ja som neskúsená ,aj všetko ...ale toto je už podľa mna veľa ...
a čo sa týka toho....ja ho nikde chytať nechcem ,ved som deivča ..iniciatívny by mal byť chlap !
a ja ho prvá nechytím nikdy ...ani za nič ...som dievča ...musí byť iniciatívny on ..ved je to muž ...
a inak je rovnoprávnosť tak využi emancipáciu žien a začni ty zo wšetkým aj s ošahávaním nenechávajte wšetko na mužoch ked už chcete mať tú rovnoprávnosť ako to bolo v predošlej diskusii
@peter_piper veď ja viem ,že to nechce riskovať ,že poviem nie ...atd ,ale prečo je o tom ticho ,prečo nezačne s tou témou nikdy ..preberáme úplne všetko ,všetky kraviny o živote atd ...ale o tomto proste nie -..máme akýsi blok ...alebo čo to je ...ja chápem ,že chce byť slušný,že neviem čo ..ale už mi to až začína vadiť ....
@edisek veď ja viem ,že je vyklepaný z toho ,ale preboha veď strašne dlhý čas súpolu chodíme ..ved iní chalani by už dávno aj spávali s tou babou a on ma problém ma chytiť za zadok ....pootom oprávnene pochybujem o tom ,či je normálny ,nie ?
@supersayan a ako inak mám byť aktívna podľa teba ?hm ?nenechám ho kvôli tomu
@supersayan on nie je práveže kresťan ....
@tequelina24 po
1) keby chodis so mnou tak by som nerobil nic ine len ta chytal za kozy.. bud rada, ze si s nim
2) chodite spolu 7 mesiacov a neviete sa rozpravat o uplne normalnych veciach (lebo sex a veci s tym spojene su uplne normalne)
3) prestan s takymi kravinami ze chlap ma byt iniciativny.. alebo chces aby ta postavil do kuchyne a do jednej ruky ti dal metlu a do druhej zehlicku?
ja viem ,ze by sme sa mali zhovárať o tom ,ale my to nedokážeme ...
@supersayan preboha ,po nete takéto veci rozoberať ,to už by bolo celé zle ...=/ to nie ..i ked to nie je zlý nápad,lenže on neuznáva preberanie vážnejších vecí po nete ..je výhradne proti ...radšej osobne riešime čosi ....
a čo mu poradíš ? ja sa len poroste hanbím začať ...tak strašne sa hanbím :/ a tu je ten problémik ....
» www.birdz.sk/forum/potrebuje...
no a porozpraval by som sa s nim ako chlap s chlapom
nemyslíš, že on ti povie najlepšie, v čom je problém?
Nechytis za rit- nezavdacis sa
Byt chlapom je tazke...
Dalsia vec je, ze mozno nechce, aby si si to o nom myslela, ze je taky. Proste nieco na neho vymysli, cim ho naladis, nalakas, aby "to" uz konecne spravil (ak to chces mat za sebou ), neradim take, ze opit, ale proste nieco, cim mu spravis radost a potom sa ta nebude vediet dockat atd.
A ked ta aj potom okasle, okasles aj ty jeho. Jednoduche.
(niečo by som ešte dodal, ale to by nebolo slušné na verejnosti... )
Keby si to spravila štýlovo, napr: Vyšla by si z kúpelne iba vo vhodnom prádle a oznámila: "Teraz... (pauza) ...bude sex.", tak by sa ti mužské osadenstvo tejto stránky určite vyzbieralo na bonboniéru. (alebo ochranu)
Ak ani to nezaberie, tak možno proste nechce on. A potom je to už o tvojej schopnosti tolerovať niečo také.
A mozno sa rozbehne tak, ze tu budes o mesiac riesit presne ten opacny problem
@junkychess ale ja to nechcem s nim ukoncit .......ja ho prilis na to milujem,ani len nepomyslam na rozchod ,ale toto mi je uz proste take divne ...
@ao je hanblivy ,ja viem ... a preto to nechavam tak a ani sa s nim o tom nezhovaram
(alebo brucho->rozkrok, proste JEMNE prekroč hranicu na ktorú je zvyknutý).
časom ho to vyprovokuje k nejakej forme súhlasnej alebo nesúhlasnej reakcie, ak ťa miluje, a nebudeš postupovať príliš rýchlo, tak bude na 98% súhlasná, a zvyšné 2% rozhodne nezapríčinia rozchod, neboj .
iteruj do momentu kedy ti stav intimity* bude vyhovovať.
*intimita - v čisto telesnom slova zmysle momentálne. sú dva druhy ľudí, u jedných sa psychická intimita tak nejak automaticky rovná aj tej fyzickej a príde im to prirodzené (dá sa to nazvať že "nemajú zábrany a nekontrolujú sa", alebo "nemajú psychické bloky a neboja sa prejaviť", podľa toho z ktorej strany sa na to pozeráš (a vlastne je to škála intenzity jednej vlastnosti povahy človeka/toho ako tú vlastnosť dokáže kontrolovať/či ona kontroluje jeho).
druhý druh ľudí, ktorý je pravdepodobne bližší vám, sú ľudia u ktorých sa psychická blízkosť nerovná automaticky tej fyzickej. a to asi úplne nechápem, aj keď kedysi som tam tiež patril, považoval som telo druhého človeka na svätú pôdu na ktorú môžem bázlivo vstúpiť až po písomnom povolení, u mňa to bol hlavne strach, ale určite to môže mať stovky iných príčin (skús sa preskúmať, prečo si taká aká si?), každopádne v mojom prípade to bol blok, ty hovoríš že taká si a že ti to vyhovuje, čo ti neberiem, máš právo si vybrať .
každopádne ten postup funguje univerzálne, bez ohľadu na to či a v ktorej s tých dvoch skupín kto je. (u tej "neslušnej" to proste len prebieha o dosť rýchlejšie slight_smile:.
joo, ďalšia vec, spájaj fyzické a psychické príjemno, maznaj sa s ním keď sa rozprávate o niečom čo máte radi, neviem, poznáš to, tie rozhovory ktoré úplne miluješ a vieš že on tiež. vrámci medzí, samozrejme, ktoré by si mala poznať, dokážeš predsa vycítiť vhodnú intenzitu v konkrétnom momente.
(všetko čo som ti práve napísal by si vycítila a pochopila sama, ak by si nad každým dotykom bázlivo neuvažovala, ale nechala sa viesť inštinktom a pocitom, a tak podobne. a pokiaľ nad každým dotykom bázlivo neuvažuješ, tak by si sa nemala báť nechať viesť inštinktom, lebo tvoj inštinkt bude zodpovedať tvojej povahe. to pre prípad že som sa ťa tým "bázlivým uvažovaním" dotkol, argument z druhej strany a zároveň taký malý pokus pre teba, sprav si experiment sama na sebe, zisti či má tvoj inštinkt/(po)cit rovnakú povahu ako ty (tvoje myšlienky)
uf, písavá, už dlho nebola . koniec kecov
@midnight tak toto si napísal fakt perfektne maximálny súhlas
hadam ho preto neopustis sak si privykne no... lepsie ked je hanblivy ako keby bol tyran
a uvidíme či sa vyfarbí