Tentokrát z iného súdka: Chcela by som vás, teda dievčatá hlavne Poprosiť o pomoc. To každú z vás balerínky otláčajú na nohách? Lebo skúšala som obe páry, čo doma mám a vydržím v nich maximálne 30 minút chôdze, potom to od bolesti vzdávam. No a sneaker
mňa otlačia všetky nové topánky daj si doma hrubé ponožky a buď v nich celý deň (umy si predtým podrážky aby ta mama nezabila . treba ich len roztiahnuť a toto je najmenej bolestivá cesta
Ja mám otlčené chodidlá len ak som v nich fakt dlho a v jednom kuse chodím. Inak sú fajn. Ale ja v takých prípadoch volím leukoplasty. Ale skús nejaké kvalitné balerínky, ak také sú
Aj mňa všetky otláčajú, možno preto že sú niektoré také tvrdé..ale skús si kúpiť také s gumkou oni sú také mäkšie .. kamaratka si ich nedávno kupila, a vraj sú pohodlné a neotlačaju ju
Vďaka všetkým za rady. Lebo ono sa mi nezdá, že malé, skôr tie tvrdé okraje robia šarapatu. Som zvyknutá na mäkké botasky a tu zrazu len tvrdé olemovanie okolo chodidla. Ale skúsim zo všetkého určite, nemám na výber.
Podla mna len potrebuju roztiahnut a ak su kozene tak po case sa prisposobia nohe...ja mam doma asi 5 praov a milujem kazde z nich, mne to pride ako najpohodlnejsia obuv ale tak kazdy ma inu nohu ...
taky isty problem mam aj ja so svojimi balerinami...vzadu su take tvrde a preto ma stale tlacia..raz som si ich obula a uz v polovici cesty ma otlacili az do krvi.skusala som uz vselico ale tlacia ma bohuzial stale .. leukoplasty ma uz nebavi stale lepit a radsej si pojdem kupit nove
presne tie tvrdé okraje otláčajú a treba ich roztiahnuť, nezáleží na tom či sú kvalitné alebo nie, rovnako ma otlačili balerínky za 7 eur aj za 40 eur.
ja som ma podobny problem s korculami je to asi riadny rozdiel ale namocil som ich cele do horucej vody a potom ich obul riadne stiahol a nechal na nohe chvilu potom vyzul dal vysusit a bolo to lepsie ale zasa nie taku vodu ze sa popalis
Vďaka za všetky rady, problém vyriešený! Len som použila dvoje hrubé ponožky, a preto sú mi teraz balerínky zase naopak, veľké. Haha. To už ľahšie prežijem!
Je niekolko vysvetleni. Bud su ti naozaj trocha mensie alebo su zle usite alebo proste si jedna z mala. ktorych chodenie v balerinkach boli ...a riesenie bud v tom,ze si skusis kupit vacsie a aj ked tak to bude zle, tak jedine vychodisko je ich nenosit :/....ale kazdopadne dufam, ze to uspesne vyriesis ....ked ma topanky tlacia nenosim ich, inak sa to riesit neda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ja mám dačo podobné .. vôbec neotlačajú