Pomoc! ...Čo so psom, o ktorého nechcem prísť, no nemôžem sa oňho postarať?
Žiadna babka so záhradou, žiadni osamelí kamaráti, len človek, ktorý sa veľmi chce aj naďalej starať o psa (prípadne sa oňho po čase chce starať znova), ale kvôli nevyhnutnému dočasnému sťahovaniu nemôže.
@quatrefoil jednalo by sa o dva-tri, max. styri mesiace... Je to krizenec stafordsirskeho teriera, avsak je velmi hravy a vdacny, vhodny najma ku detom...
@sasi2680 utulky su preplnene, nevezmu ho dokonca ani ak mu si ochotny platit stravu a starostlivost...
A naozaj nie je nikto, žiadni príbuzní, kamaráti, známy čo by si ho zobrali ?
Inak na facebooku sú rôzne stránky (Psia duša, Nekupujte zvieratá, adoptujte, Majme srdce atď..nájdeš takých veľa), tak tam im skús na nástenku napísať a oni to dajú zdielať pre všetkých. Veľa psov takto našlo domov. Ale vysvetli im dôvod prečo.
aby bolo jasne, nechcem sa toho psa zbavit... mam ho rada a hned ako by to bolo mozne, chcela by som ho spat... :/ preto rozmyslam o darovani ako o poslednej moznosti...
@d170 ako som uz pisala, predpokladam, ze max nejake styri mesiace, pricom to je nejaka horna hranica... je to krizenec stafordsirskeho teriera, so psami vychadza velmi dobre, vobec nie je agresivny, skor strachopud a hravy. Avsak nahana macky, s inymi zvieratami skusenosti nema.
@ericca naozaj nie je nikto, obvolavala som vsetkych moznych... Dakujem za tip, urcite to vyskusam.
skús ako povedala @ericca tie stránky na facebooku, je ich plno a majú veľa fanúšikov, možno že by si niekto psíka dočasne zobral.
a takisto sa poobzeraj aj v okolí, či nie je niekto, kto má už nejakého psíka a má dosť času. možno by nemal problém zobrať si aj dalšieho na pár týždňov s tým, že by si mu za to dala nejakú symbolickú odmenu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@sasi2680 utulky su preplnene, nevezmu ho dokonca ani ak mu si ochotny platit stravu a starostlivost...
Inak na facebooku sú rôzne stránky (Psia duša, Nekupujte zvieratá, adoptujte, Majme srdce atď..nájdeš takých veľa), tak tam im skús na nástenku napísať a oni to dajú zdielať pre všetkých. Veľa psov takto našlo domov. Ale vysvetli im dôvod prečo.
to su len take wants.. starat sa o maleho prasivca a rozmaznavat ho..
@ericca naozaj nie je nikto, obvolavala som vsetkych moznych... Dakujem za tip, urcite to vyskusam.
a takisto sa poobzeraj aj v okolí, či nie je niekto, kto má už nejakého psíka a má dosť času. možno by nemal problém zobrať si aj dalšieho na pár týždňov s tým, že by si mu za to dala nejakú symbolickú odmenu.