ludia mam otazku .. viem ze je to pcvn ale nechcem prehrat stavku .. potrebujem do 2 dni zvysit sarahtamare TC na 2000 D.. ak sa mi to nepodari tak mi nalakuje nechtyyyy a to je neceeem .. prijimam rady .. diks ..a este raz.. viem ze je to p
Jaj sak ked vyhras ona este z toho bude mat zisk zmrzlinku mnam
ona ti natarala keci ze ju nelubi ale to neni pravda ona ju miluje sak do by nemiluval jahody
Ked prehras budes mat ty zisk bude sa ti dotykat ruk,budes mat pedikuru zadara a este k tomu krasne ruzove nechty das sem fotku a budes slavny... no neber to
35. hehe zrejme v tom vidis problém.........heheh ja ich mam stale a skoro nikto sa nesmeje.....heh.....možno sa ti nebudú smiať..budu to brat ako vtip nie ?
@36 ale zase u teba to az take cudne nie je lebo je to tvoj styl .. no budu.. mozno .. ale ja sa aj tak pokusim.. do zajtra do 19:00 to musim zvysit o 50
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
a inak zabudol som pripisat ze bez jej pomoci.. lebo ona je teraz na dovolenke cize pristup na birdz nema
Ale to by mala ona pisat do forov a tak a nie aby si tu ty žebral o jej t.c.
Aaaaale budes mat nalakovane nechtiky no a čo!!!! .. aku chces farbu?.. daj čiernu budeš "punker" a nebudes nikomu pripadat ako buzik! ...
Veď ani nevieš o čo prichádzaš!
a vidim ze tymto si zvysim TC skor ja potom ked pridam hentu fotku na birdz ... sak kazdy to bude chciet vidiet
ona ti natarala keci ze ju nelubi ale to neni pravda ona ju miluje sak do by nemiluval jahody
Ked prehras budes mat ty zisk bude sa ti dotykat ruk,budes mat pedikuru zadara a este k tomu krasne ruzove nechty das sem fotku a budes slavny... no neber to
to by si sa čudoval kolko emákov si dáva ružové nechty
takze titul by si nemal.. ale mohol by si spravit videoblog to uz by bola ina prča
Hm..zato ja by som si dala!
A no a čo,že budeš mať ružové nechty?!To bude zlaté ..
myslím,že nik by nebol proti
samozrejme, ty sa nerataš
ved to su pekné farby
musíš niečo vydržat
žiadne také...
či prehral? no neviem ako to teraz nazvať