Som osmacka , teda mam 14 a nemam ziadnych kamaratov okrem jednej najkamaratky s ktorou chodim von . Neviem preco ale v poslednom case ma to dost stve . Prosim o radu ako si dajakych kamaratov ziskat alebo aspon docielit aby ma vsetci moji spoluziaci neig
Nečakaj že za tebou niekto príde ale príd ty za ním.... ked niekto uvidí že máš záujem kamarátiť sa, určite sa ti neobráti chrbtom.. teda sú aj takí ale to už hádam vieš odhadnúť s kým sa dá a s kým nie
neviem či si dokážeš získať svojich spolužiakov ešte na svoju stranu...predsa len už ste spolu min. tri roky, poznajú ťa a už si na nich nejaký ten dojem urobila, z ktorého si urobili o tebe mienku....ale tak dejú sa i zázraky, len by si sa musela kúsok v niečom zmeniť. neviem, nepoznám ťa, neviem čo zo seba na druhých vysielaš. veľakrát však vysielame niečo, čo si sami ani neuvedomujeme, čo môže byť pre druhých rušivé a preto máme problém ťažšie nadväzovať kamarátstva. ty však aspoň jednu kamarátku máš, čiže skús sa jej popýtať ako ťa asi vnímajú iní.
kamarátstva s inými ľuďmi, nadviažeš (ako tu už bolo veľakrát spomínané) cez spoločne strávený čas, spoločné záľuby, atď atď. možností je veľa, niekto ich vie využiť, niekto nie. niekomu to trvá kratšie, niekomu dlhšie. niekomu je súdené mať okolo seba veľa kamarátov, niekomu zas nie...ber to tak, že kvantita (množstvo) nie vždy znamená i kvalitu a hlavne buď spokojná s tým, čo máš, lebo nemusíš mať ani to....
základnú som mala po krk... poriadne som sa tiež s nikým nebavila, zo spolužiačok sa stali kurvy, a v triede som mala plno chalanov... čiže som to nejak vydržala, a na strednej som si našla svoje dve zlatíčka ktoré su mi ako sestry dokonca aj teraz počas vysokej
vyser sa nato,ja som od sedmicky po koniec strednej nemal kamosov v triede a prezil som.. Najlepsie je ked si len sama so sebou.. Seba snad nasrat a odohnat nedokazes
Ja fakt nechcem byť hnusná ale takýchto ľudí je fakt plno a tiež nemajú potrebu to pretriasať na sociálnych sieťach a riešia to tak, že si tých kamarátov buď hľadajú alebo serú na to. (ach)
kamaratov ci skor znamych mam dost,aj rad spoznavam novych ludi,len uz s nimi nechodim von lebo som sa prestahoval,obcas zajdem za nimi,resp.stretneme sa na nejakej akcii,zapase,sutazi... ale ze kamarata/tku ,kt. by som doveroval a tak..to zial nemam..tazko sa ziskava dovera ak ta niekto zradi..
@kattyblack Tak veď sa s nimi normálne porozprávaj podla mňa že prečo ťa ignorujú. Ak niesú jebnutí tak ti dajú normálne vysvetlenie. A z toho že nemáš kamošov si nič nerob, váž si tú svoju kamarátku chodte niekam von.... a tí kamaráti sa už nejak nájdu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A ver si
kamarátstva s inými ľuďmi, nadviažeš (ako tu už bolo veľakrát spomínané) cez spoločne strávený čas, spoločné záľuby, atď atď. možností je veľa, niekto ich vie využiť, niekto nie. niekomu to trvá kratšie, niekomu dlhšie. niekomu je súdené mať okolo seba veľa kamarátov, niekomu zas nie...ber to tak, že kvantita (množstvo) nie vždy znamená i kvalitu a hlavne buď spokojná s tým, čo máš, lebo nemusíš mať ani to....
to myslim smrtelne vazne
1. Buď viac pozitívna (všímaj si a rozprávaj skôr o pozitívnych veciach)
2. Hovor menej o sebe a viac o ostatných (ľudia nemajú radi chválenkárstvo ani egocentrizmus)
3. Úprimne sa zaujímaj o to, čo je dôležité pre toho druhého. Tak si najlepšie vytvoríš priateľstvo.
4. Vyhýbaj sa kritizovaniu druhých a negativite ako takej. Ľudia sa podvedome zdržiavajú v prítomnosti ľudí, pri ktorých je dobrá a pozitívna nálada.
5. Viac počúvaj a menej rozprávaj.
ale ak sú tvoji spolužiaci ožrani, feťáci a povrchní debili........nebanuj......
Veľmi múdro Aj ja sa tým riadim.