Caute potrebovala by som poradit ohladom vyberu prehravaca. Ja sa to tejto oblasti prilis nerozumiem, tak by som Vas poprosila nejake typy,s ktorymi mate dobre skusenosti vy. Mala by mat urcite diktafon a FM prijimac, pamat min tie 4 GB a cenovo do tej st
Ja mám PHILIPS GoGear Vibe 4GB, vyšiel na nejakých 50€, má rádio, nemá diktafón, ale výdrž baterky je 25 hodín, čo bolo u mňa najdôležitejšie, keď som ho vyberala...
Niekde som natrafila na stránku, kde sa dali prehrávače hľadať podľa parametrov ako cena, výdrž batérie, prehrávanie videí, rádio, diktafón... skús ju nájsť, vyber si tam pár modelov a potom skús cez heureka.sk alebo niektorú z podobných stránok nájsť recenzie od užívateľov
Napríklad tu (v stĺpci vľavo si všimni tie sivé riadky naspodku, dajú sa rozkliknúť ) ale skúsim sa ešte doma poobzerať, lebo by som dala krk za to, že som vtedy našla inú stránku... len si neviem spomenúť, ako sa to volalo :/
Ja mám túto už 2 roky a som s ňou maximálne spokojná po tom čo som si ju kúpila kúpilo si ju asi 10 ľudí z triedy a všetci si ju chvália,cena okolo 40 € (ja mám tú modrú) akurát mi z nej vypadlo to fialové wéčko
@nikoll92 na kvalitné počúvanie hudby. Bola som vlastníkom smartphonu, pri dennodennom počúvaní hudby vkuse vybitá baterka (okrem iných vecí, kt. mi vadili), čiže po 2 mesiacoch som sa vrátila späť k predošlému telefónu. Takže asi toľko k tejto téme. Vieš,nie každému sú po chuti tieto maximálneinteligentné kúsky.
@nikoll92 To som si myslela aj ja, kým som sa neocitla na 24 hodinovej ceste autobusom na dovolenku. Telefón po pár hodinách počúvania hlásil slabú batériu...
@adusiiik Ja mám tento (fialový) už asi 2 roky a som spokojná (len treba dávať pozor a nosiť ho v puzdre, proti poškriabaniu farby). A používam lepšie slúchadlá Stojí do tých 75€
Ja mám PHILIPS GoGear RaGa 4GB, stál 35€ ale to bola zľava, neviem, koľko stál predtým. Výdrž by mala byť okolo tých 20 hodín, má FM ale nemá diktafón. Vyzerá asi takto:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Niekde som natrafila na stránku, kde sa dali prehrávače hľadať podľa parametrov ako cena, výdrž batérie, prehrávanie videí, rádio, diktafón... skús ju nájsť, vyber si tam pár modelov a potom skús cez heureka.sk alebo niektorú z podobných stránok nájsť recenzie od užívateľov
» mp3-prehravace.heureka.sk/...
Napríklad tu (v stĺpci vľavo si všimni tie sivé riadky naspodku, dajú sa rozkliknúť ) ale skúsim sa ešte doma poobzerať, lebo by som dala krk za to, že som vtedy našla inú stránku... len si neviem spomenúť, ako sa to volalo :/
» www.pricemania.sk/katalog/mp3-pre...
@nikoll92 To som si myslela aj ja, kým som sa neocitla na 24 hodinovej ceste autobusom na dovolenku. Telefón po pár hodinách počúvania hlásil slabú batériu...
» t0.gstatic.com/images?q=tbn:AN...