Mám doma zajačika, nechali sme ho na slnku ked som ho dala do vnutra hned som ho poumývala studenou vodou aby reagoval trz sa vkuse trasie.. niekto mal nejaký podobný problem prosím rady..
@domini55551 trasie sa z toho ze ma upal, chod ihned k veterinarovy inak ti moze zomriet do dvoch dni.
A ked sa ti nechce ist k veterinarovy tak aspon chyt ho do ruky a tlac do neho vodu co sa len da aj ked nebude chciet pit. (napriklad pouzi tu "pipetu" co byva v kvapkach do nosa)
ako dlho tam bol? a bol zavrety,ci mal volny pohyb? preco ta napadla taka somarina - dat ho pod studenu vodu? ked uz,tak navlhceny uterak a zabalit ho donho. teraz ho drz v deke niekde a v klude a prihovaraj sa mu. daj mu uhorku -ta obsahuje vela vody, ak donho nenatlacis vodu. ak je vsak nejaky apaticky-nehybe sa, odmieta jest, je slaby ,tak s nim UTEKAJ K VETERINAROVI OKAMZITE...ak ho mas teda rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A trasie sa možno aj preto že sa bojí vody. Aj morčatá ked som mala a kúpala som ich tak sa triasli až kým neboli úplne suché.
@domini55551
Moja babka by to asi tvoju tupú hlavu odtrhla. Načo ho nechávaš na slnku? A potom ho ešte umy v studenej vode! (ach)
a nieje to nahodou tak ze zajace sa nemaju kupat ?
A ked sa ti nechce ist k veterinarovy tak aspon chyt ho do ruky a tlac do neho vodu co sa len da aj ked nebude chciet pit. (napriklad pouzi tu "pipetu" co byva v kvapkach do nosa)
keby som mohol uhryznem ťa do prsta........filip
dufam, ze si ho nehala este v nejakom sklenom terariu na tom slnku, nech nemoze zdrhnut a este tam ma saunu
tebe tiez medailu udelit za kokotizmus