čaute, mám menši problem, chcem vytvoriť reklamu na Google..celureklamnu kampaň už mám vytvorenú len by som rád vedel veci ohladom daní, a fakturacie a tíchto vecičiek...
Ak máte niekto s týmto skúsenosť..ocením odpoveď
@wanessmark žiadna z týchto vecí nijak nesúvisí s google reklamou, na všetky sa vzťahujú bežné zákony a princípy slovenskej republiky, čiže to závisí od toho či si sro alebo SZČO, prípadne nič.
a ak sa nemýlim, platíš ty googlu, takže buď si od nich stiahneš faktúru, mali by na to mať nejakú sekciu, alebo to neriešiš vôbec (ak nie si SZČO ani sro, čiže nepotrebuješ evidovať výdavky)
@midnight čauko diky za odpoveď nie nie som normálny chalan teda chcem tým povedať že niesom ani sro ani as ani SZČO ani nič len mám web stránku, na ktorú chcem priviesť cielených navštevníkov...
Len je tam akesi stav dane a ja som zvolil toto: ""Nekomerčny subjekt - Ak túto službu používate na nekomerčné účely, vyberte nefiremný daňový stav. V tomto účte sa bude účtovať štandardná sadzba DPH platná vo vašej krajine.""
a ja sa len bojím, že mi pride domov nejaka faktura alebo ničo z Google proste že budem musieť ísť niečo zaplatiť alebo neviem čo ....ja chcem len jednoducho zaplatiť reklamu a to je vše ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
a ak sa nemýlim, platíš ty googlu, takže buď si od nich stiahneš faktúru, mali by na to mať nejakú sekciu, alebo to neriešiš vôbec (ak nie si SZČO ani sro, čiže nepotrebuješ evidovať výdavky)
Len je tam akesi stav dane a ja som zvolil toto: ""Nekomerčny subjekt - Ak túto službu používate na nekomerčné účely, vyberte nefiremný daňový stav. V tomto účte sa bude účtovať štandardná sadzba DPH platná vo vašej krajine.""
a ja sa len bojím, že mi pride domov nejaka faktura alebo ničo z Google proste že budem musieť ísť niečo zaplatiť alebo neviem čo ....ja chcem len jednoducho zaplatiť reklamu a to je vše ....
dik