caute na domacu sme mali napisat kratki text naseho vztahu k zvieratam ktori sa bude znamkovat. moze mi to niekto skontrolovat ci to mam dobre? som dost blbi z neminy chyby budu a ked budete opravovat mam 14 a som zaciatocnik z neminy. pouzite jednoduc
Prepáč že sa smejem, ale na toto sa nedá fakt nič povedať Ak nevieš také základy ako časovanie slovies alebo rozdiel medzi "veľa" a "velmi" tak nie je namieste aby si písal celé vety
nie, je to nad moje sily, prepáč... a je celkom možné, že tam rovnako mám chyby, keďže moja nemčina- nič moc. skús prekladač, preloží to isto lepšie ako to, čo máš
@binos Ok pomôžem ti, opravím ti tam chyby, ale nebudem to celé preštylizovať
Ich liebe verschiedene Tiere. Wenn ich gross bin, will ich Tierartz werden. Zu Hause habe ich einen Hund and eine Katze. Die Katze heisst Nela und ist 2 Jahre alt. Wie ich schon gesagt habe, liebe ich Tiere. Haustiere, am besten. Vor allem mag ich, wenn Tiere klein sind, zum beispiel kleine Pferdchen und kleine Eselchen. Oft gehe ich ins Dort zu Meiner Oma. Sie hat viele Tiere. Dort spiele ich mit kleinen Schafe und Hühner. Tiere sind meine Leben und wenn ich viel Geld habe will ich auch Tiere haben.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Katze hei3t Nela und sie ist 2 Jahre alt. Wie ich sagte, ich liebe Tieren. Vor allem Haustieren. ....ďalej sa mi nechce
@momoglamorous co mu nerozumies?
@momoglamorous a nechcelo by sa ti to napisat?
@lucinka7 prekladac som uz skusal pri inich ulohach a je to dost o nicom ale este raz diki
Ich liebe verschiedene Tiere. Wenn ich gross bin, will ich Tierartz werden. Zu Hause habe ich einen Hund and eine Katze. Die Katze heisst Nela und ist 2 Jahre alt. Wie ich schon gesagt habe, liebe ich Tiere. Haustiere, am besten. Vor allem mag ich, wenn Tiere klein sind, zum beispiel kleine Pferdchen und kleine Eselchen. Oft gehe ich ins Dort zu Meiner Oma. Sie hat viele Tiere. Dort spiele ich mit kleinen Schafe und Hühner. Tiere sind meine Leben und wenn ich viel Geld habe will ich auch Tiere haben.
ved v @15 to uz mas napisane
@momoglamorous ok