Ahojte všetci ...je tu niekto kto bol/je na ZUŠ alebo SUŠ? ...potrebovala by som pomoc ...mám 2 kresby a potrebujem ich ešte 8 ale vôbec neviem čo mám kresliť...mám zatiaľ portrét Liama Payna v negatíve tušom a papriku ceruzkou...neviete o nejakých
nakresli zátišie (snáď vieš čo to je keď sa tam hlásiš ), môžu byť aj dve, jedno ceruzkou/uhlíkom/rudkou napríklad a druhé namaľuj, potom namaľuj alebo nakresli nejakú (alebo aj viac) postavu (celú!) v pohybe... neviem.... môžeš niečo abstraktné spraviť...
nenapadá ma toho moc ale rozhodne sprav zátišie a postavu... a keď máš ten portrét v negatíve... no neviem si to moc dobre predstaviť ale mohla by si spraviť aj nejaký normálny, nejakým kresliacim nástrojom (teda neviem či si použila tuš na kreslenie alebo maľovanie, ale teraz myslím nejakú rudku uhlík ceruzku alebo tak niečo)
a zátiší si môžeš tiež viac spraviť, daj si tam aj látku poprípade, pokiaľ to spravíš fajn tak zaboduješ, aj keď látku neviem ani ja po 9 rokoch na zuške.... a môžeš keď tak sa ešte vybrať niekam a namaľovať architektúru a prírodu nejakú napríklad...
D tak zatisie a figuru som sa ucila v ZUSke D.. tzakze ked som sla na prijimacky som neriesila ze co kreslim ... proste som kreslila to co ma bavilo prave ... to viem ze som mala portret davida garretta a avril haha .. aa gitaru nejaku ... kvety a tak D...
Ja sa v tom nevyznám, ale skús nakresliť nejaké zviera (napr. kôň - to je také časté) a nejaký popínavý kvet ...alebo skús vyhľadať na internete že čo je dobré.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
nakresli zátišie (snáď vieš čo to je keď sa tam hlásiš ), môžu byť aj dve, jedno ceruzkou/uhlíkom/rudkou napríklad a druhé namaľuj, potom namaľuj alebo nakresli nejakú (alebo aj viac) postavu (celú!) v pohybe... neviem.... môžeš niečo abstraktné spraviť...
nenapadá ma toho moc ale rozhodne sprav zátišie a postavu... a keď máš ten portrét v negatíve... no neviem si to moc dobre predstaviť ale mohla by si spraviť aj nejaký normálny, nejakým kresliacim nástrojom (teda neviem či si použila tuš na kreslenie alebo maľovanie, ale teraz myslím nejakú rudku uhlík ceruzku alebo tak niečo)
a zátiší si môžeš tiež viac spraviť, daj si tam aj látku poprípade, pokiaľ to spravíš fajn tak zaboduješ, aj keď látku neviem ani ja po 9 rokoch na zuške.... a môžeš keď tak sa ešte vybrať niekam a namaľovať architektúru a prírodu nejakú napríklad...
a tak to je tak všetko čo ma napadá...
dúfam, že som pomohla
keď som chodil na gitaru tak som určite žiadne prijímačky nerobil...