Ahoj Birdz! Mám dva problémy. Prvý problém sa týka Opencartu. Mám zastaranú verziu opencartu a chcem si to updatnuť. Ostanú mi všetky moje nastavenia, design, modifikacie po upgrade? Netreba nič opäť kódovať? Upgradoval by som cez » www.opencart.com/index.php?route...
Druhý problém sa týka Wordpressu woocomerce. Zo stareho eshopu som importoval produkty do nového cez csv subor, ktorý som stiahol z daneho affiliate programu, ale problem nastal tam, že produkty sa importovali, ale neimportovali sa všetky informácie o produktoch, ako je to možné? Mám odznovu importovať alebo je chyba v tom csv subore alebo čo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Druhý problém sa týka Wordpressu woocomerce. Zo stareho eshopu som importoval produkty do nového cez csv subor, ktorý som stiahol z daneho affiliate programu, ale problem nastal tam, že produkty sa importovali, ale neimportovali sa všetky informácie o produktoch, ako je to možné? Mám odznovu importovať alebo je chyba v tom csv subore alebo čo?