Sestričky sú vyťažené v boji proti Covidu. Preto by sa mohlo zaviesť, že každý kto bude porušovať lock down, či už vo forme zúčastnenia sa na protestoch alebo opakovanom nenosení rúška, za trest pojde pomáhať sestričkám.... aspon zistí ako to na tých oddeleniach chodí, a dostane prevýchovu.
to je asi prvýkrát čo sa tebou dá súhlasiť akurát si to neviem predstaviť v praxi,skôr by som ich nechal odnášať telá či by sa nezačali bát tej vymyslenej choroby
Tak ako ja nehovorím že tí obyčajní ľudia budú pacientom pichať infúzie, alebo napájať ich na prístroje..... ale také obyčajné práce, ktoré konajú aj sestričky a zvládni ich každý človek kludne možu robiť aj oni, napríklad meranie teploty, tlaku, nadvihovanie pacientov, nosenie jedla pacientom, nosenie liekov pacientom, atd, atd.
Tak ako ja nehovorím že tí obyčajní ľudia budú pacientom pichať infúzie, alebo napájať ich na prístroje..... ale také obyčajné práce, ktoré konajú aj sestričky a zvládne ich každý človek kludne možu robiť aj oni, napríklad meranie teploty, tlaku, nadvihovanie pacientov, nosenie jedla pacientom, nosenie liekov pacientom, atd, atd.
@23 Takže podľa tohto sa človek nemá snažiť a nemá nič robiť, lebo vždy je niekto lepší alebo vždy ťa nejako človek zhodí? Na 100% by som našiel milión ďalších vecí, ale aspoň by si mohol oponovať.
Prvotna myslienka dobra.
Realita vsak by bola otrasna a kto by bol za tych hlupakov zodpovedny? Dat im na zodpovednost zivoty inych ludi ked si ani ten vlastný nevedia vážiť? Keď jediné čo vedia povedať je putin, rusko, komunizmus, socializmus a k... a p... a vyj.... a buz.... a podobne kazdych 5 minut.
@tomas55555 znie to ako zaujímavý nápad na prvý pohľad, ale ľudia, ktorí porušujú pravidlá, nedávajú si vôbec pozor - tí sú asi tí poslední, ktorí by mali ísť pomáhať do nemocnice. však môžu byť rizikovejší.
podľa mňa stačí dávať pokuty, všetkým čo to porušujú (a nech pokuty idú do rozpočtu nemocnice v danom meste, kde bola pokuta vybratá).
Mám dosť roboty, keď musím dávať pozor na vysokoškolských praktikantov, nieto ešte na nevyškolených ľudí.... Radšej nech to ostane na tej finančnej pokute
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@7
a @5 !!
A prečo si to nevieš predstaviť v praxi ?
@James98
Tak ako ja nehovorím že tí obyčajní ľudia budú pacientom pichať infúzie, alebo napájať ich na prístroje..... ale také obyčajné práce, ktoré konajú aj sestričky a zvládni ich každý človek kludne možu robiť aj oni, napríklad meranie teploty, tlaku, nadvihovanie pacientov, nosenie jedla pacientom, nosenie liekov pacientom, atd, atd.
@Goldenbeach
Predtým ako by išli tí ludia do nemocnice by sa dali otestovať.
Ak by som aj pracoval a nedostával vreckové, aj tak by si si našiel inú výhovorku.
@Hetfield
Tak ako ja nehovorím že tí obyčajní ľudia budú pacientom pichať infúzie, alebo napájať ich na prístroje..... ale také obyčajné práce, ktoré konajú aj sestričky a zvládne ich každý človek kludne možu robiť aj oni, napríklad meranie teploty, tlaku, nadvihovanie pacientov, nosenie jedla pacientom, nosenie liekov pacientom, atd, atd.
Realita vsak by bola otrasna a kto by bol za tych hlupakov zodpovedny? Dat im na zodpovednost zivoty inych ludi ked si ani ten vlastný nevedia vážiť? Keď jediné čo vedia povedať je putin, rusko, komunizmus, socializmus a k... a p... a vyj.... a buz.... a podobne kazdych 5 minut.
podľa mňa stačí dávať pokuty, všetkým čo to porušujú (a nech pokuty idú do rozpočtu nemocnice v danom meste, kde bola pokuta vybratá).
@Wistingher
Neverím tomu, že by nevedeli odmerať tlak, zmerať teplotu, priniesť jedlo, lieky, nadvihnúť pacient, atd.. Toto dokáže naozaj každý
@Tomas
Pred nástupom do nemocnice by sa dali otestovať či nie su pozitívni na covid.