Dobre priznajte sa kto dobrovolne pomáha doma rodičom?
Ja sa skutočne snažím ale príde mi akoby to nevedeli oceniť, akoby som to ja mala ako povinnosť /čo vlastne ja mám/. Niekedy je na zaplakanie čo všetko musím urobiť. Samozrejme, že to urobím v
no ja doma nerobim toho vela akurat si povysavam izbu aj to vzdy s velkym krikom a vyhrazkami o rozsekani kablov od pc a obcas pomaham v zahrade...ale mne sa nic nechce tak sa vzdy vyhovaram a hadam s rodicmi
ja bezne riad,vysavanie potom ja mam aj sliepky kazde rano a poobede krmit a cistit im tie sracky z kurina sem tam sa chytim niecoho dobrovolne...rodicia ma za to nechvalia bo zevraj to su normalne veci patriace k zivotu takze za take sa nechvali...
Jediné,čo urobím dobrovoľne,alebo aspon viac-menej tak,že sa mi celkom chce je varenie a pečenie....do ostatného ma musia nútiť a žiaľ je tých domácich prác dosť veľa...
no ja doma pomahat musim ale odkedy ziapem po brachovi sem tam daco urobi aj on este naziapat na otca ze mam aj brata a ze je normalny a ma obe ruky a mozno si uvedomi ze aj on moze daco urobit tak potom bude lepsie
a co sa tyka mojho bejvaku ten si viac menej upratujem sama ked sa mi chce neznasam ked mi tam niekto nieco robi
ja upratovat jednoducho musim a hotovo.. a aj ked ma to vobec nebavi, som si ista ze kebyze mam vlastny bejvak tak tam by som si upratala... (teda aspon trochu )
ja vysava,,chodim do obchodu sem tam pomozem s varenim,ale iba ked ma o to poziadaju ale tak robim to bez nejakeho velkeho odvravania.len izbu si neupratujem,mam ju splu so segrou ona spravi vzdy bordel aj za desiatich no ja to po nej upratovat nebudem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a prosíím ťa, ked budeš veľká upratovačku bude platiť manžel snád, nie?
@19 no radsej sa ani nepytam kde je schovany
a co sa tyka mojho bejvaku ten si viac menej upratujem sama ked sa mi chce neznasam ked mi tam niekto nieco robi
ja upratovat jednoducho musim a hotovo.. a aj ked ma to vobec nebavi, som si ista ze kebyze mam vlastny bejvak tak tam by som si upratala... (teda aspon trochu )