Ahojte potrebujem vedieť, ako sa dostanem zo stanice ku škole uvlf v KE kto by mi poradil? inak to je na komenského tá škola, a ja netuším ako sa tam dostanem, skúšala som nejak cez mhd zistiť ale neviem, dakujem za odpovede
Ešte poradím, že na www.dpmk.sk máš mapy a schémy a tam sú názvy zastávok, tie sa dajú zadať do plánovača a ten ti sám ponúkne najlepšie alternatívy... Rada do budúcnosti, keď by si to náhodou potrebovala...
teraz rozrábajú koľaje..takže bričky tam nechodia..iba busy po električkových koľajách
to je jedno...keď sa chceš prejisť peši, tak na Hlavnú ulicu v centre trafíš hádam aj poslepiačky....no a ideš len rovno a rovno po komenského až na koniec ulice a práve tam to je..aj bričky majú konečnú zhodou okolností tam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
to je jedno...keď sa chceš prejisť peši, tak na Hlavnú ulicu v centre trafíš hádam aj poslepiačky....no a ideš len rovno a rovno po komenského až na koniec ulice a práve tam to je..aj bričky majú konečnú zhodou okolností tam