Cs mam problem s the sims 3 nightlife.Keď ho spustim normalka,zobrazi sa uvodny launcher a ked kliknem na play nic sa nestane.Stale sa to nacitava.Pozrel som sa aj do správca úloh/procesy a tam sa to stale zapine a ukoncuje.Operacni system WinXP.Dakujem z
ked zapnes launcher, mas tam vysvietenu dole tu ikonu nightlife?
hru musis cracknut poslednym datadiskom, ktory bol vydani v tej verzii hry, teda ked tam dole mas ikonky, musis cracknut crackom z datadisku co je ta posledna ikonka
minule som sestre instaloval sims aj so vsetkymi 17timi datadiskami a kazdy jeden isiel vpohode, tak nvm, kde mozes mat problem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
hru musis cracknut poslednym datadiskom, ktory bol vydani v tej verzii hry, teda ked tam dole mas ikonky, musis cracknut crackom z datadisku co je ta posledna ikonka
minule som sestre instaloval sims aj so vsetkymi 17timi datadiskami a kazdy jeden isiel vpohode, tak nvm, kde mozes mat problem