Nevie tu niekto robiť automatické tabulky ? Napríklad bude tam 16 teamov a proste len zapišeš výsledok a hned sa objaví v tabulke nech sa to nemusí robiť cez Excel...ked áno tak mi sem možte hodiť link na návod...
@makacik ...myslím že aj keby niekto vedel robiť "automatické tabuľky" (čo neviem presne čo tým myslíš, ale ako programátor majúci skúsenosti s požiadavkami zákazníkov čo nemajú ani predstavu ako sa čo robí, si snáď viem domyslieť), tak by sa v tomto prípade Excelu nevyhol, alebo aspoň nechcel vyhnúť. Aj v Exceli môžeš robiť "automatické tabuľky" a automatické výpočty, stačí začať obsah bunky znakom "=", a čokoľvek čo napíšeš za tým sa bude brať ako vzorec ktorého výsledok sa obsahom tabuľky stane. Hodnoty v jednotlivých bunkách doň vkladáš adresovaním bunky (B5 je druhý stĺpec, piaty riadok, B5:B10 je druhý stĺpec od piateho riadku po desiaty, to sa používa na definovanie rozsahov/množín hodnôt), funkcie ktoré máš k dispozícií tam máš v rozbaľovacom zozname, atď atď... Excel dokáže omnoho viac než si myslíš, a podľa toho čo si napísal by ti jeho funkcie úplne stačili, chcelo by to len trochu ochoty zistiť aké sú... Čiže hlúpa otázka, vygoogli si sám.
@midnight rozmyslaj nad tym, co pises. na taku jednoduchost si mu dal furu tazkotonazneho textu, ktory bude mat problem pochopit, nie preto, ze je hlupy ale preto, ze text sa tazko chape vo vseobecnosti.
ked mu chces skutocne pomoct, prihlaste sa spolocne na google docs a ukaz mu..
uz aby som som dokoncil svoj nastroj na komunikaciu ako tak vidim
- Program BackTrack5R2 na USB (ja neviem, čo som urobil zle, ale po príkaze "startx" program vždy vypne.
- Program pre vytváranie e-maily (ak začnem WEP PRO EMAIL EXTRACTOR som dostal informáciu nemá prístup k: "HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE a program vypnúť), keď som použiť program Atomic Email Hunter 4.60 (to tiež vypnúť a zobrazí chybové hlásenie:" Uxtheme.dll ", a problém : "APPCRASH"
- Mám tiež 1and1 Mail 3.3.1 programu pre odosielanie e-mailov, ale ani ju nainštalovať do súčasnosti.
Musím používať všetky vyššie uvedené programy na počítači so systémom Windows7 64bit. Možno som rozmaznaná inštalácia verzie vyššie uvedených programov, a preto potrebujeme vašu pomoc s nájdením správne. Môžem ísť k vám s počítačom najlepšie mestách: Ruzomberok, Liptovsky Mikulas, Martin. Prosím, povedz mi svoju cenu za túto pomoc. Prosím, kontaktujte ma na môj email: comp4@centrum.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ked mu chces skutocne pomoct, prihlaste sa spolocne na google docs a ukaz mu..
uz aby som som dokoncil svoj nastroj na komunikaciu ako tak vidim
- Program BackTrack5R2 na USB (ja neviem, čo som urobil zle, ale po príkaze "startx" program vždy vypne.
- Program pre vytváranie e-maily (ak začnem WEP PRO EMAIL EXTRACTOR som dostal informáciu nemá prístup k: "HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE a program vypnúť), keď som použiť program Atomic Email Hunter 4.60 (to tiež vypnúť a zobrazí chybové hlásenie:" Uxtheme.dll ", a problém : "APPCRASH"
- Mám tiež 1and1 Mail 3.3.1 programu pre odosielanie e-mailov, ale ani ju nainštalovať do súčasnosti.
Musím používať všetky vyššie uvedené programy na počítači so systémom Windows7 64bit. Možno som rozmaznaná inštalácia verzie vyššie uvedených programov, a preto potrebujeme vašu pomoc s nájdením správne. Môžem ísť k vám s počítačom najlepšie mestách: Ruzomberok, Liptovsky Mikulas, Martin. Prosím, povedz mi svoju cenu za túto pomoc. Prosím, kontaktujte ma na môj email: comp4@centrum.sk