Prosim pomôžte mi, ako mam slušne zrušiť moju narodeninovu oslavu? Moje kamaratky chcu aby som mala oslavu ale ja ju nechcem proste teraz nemam naladu na oslavy... Uz som ju raz zrusila ale oni sa na mna nahnevali.... nechcem aby sa so mnou prestali bavit
A prečo nechceš oslavu? Ak ju chceš zrušiť z nejakého pochopiteľného dôvodu,napríklad že sa stalo niečo,po čom nemáš náladu oslavovať,tak to určite pochopia.
@3 asi tak. Jedna moja kamoska tiez takto zrusila oslavu a vsetci sme si o tom mysleli svoje.. darceky sme uz mali nakupene a ona to takto zrusi a dovod pomaly žiadny
Stara pocuvaj ma. Co mas za pice kamaratky, ktore sa urazia za to, ze ty neurobis oslavu z padneho dovodu? To nie su kamaratky, to su pice. Povedz im, ze aj tak na to este nemaju vek, aby v noci chlastali a nech sa idu pripravovat na monitor.
skus zvoliť kompromis ... teda niečo nenutene len nejake posedenie kde si to odsediš (spoj to s niečim čo maš rada, napr. pizzu alebo podobne) a potom budete v podstate spokojné všetky ... alebo sa vyhovor na chorobu, to proste vždy zaberie
kedže nemaš chuť na oslavu a kamošky to nevedia pochopiť
musiš t ospraviť tak že nič neruš, povedz že sa tešíš....a potom den pred oslavou sa riadne ožrať a na druhy dne povieš že ich niekto predbehol ale že tak podte dnu, a potom si zachovaš tvar a zaroven nemusiš hrať nadšenú
tak načo vôbec usporiadavaš oslavu ak ju nechceš? potom by si nemusela nič rušiť... proste povedz že nemáš naladu oslavovať, necitiš sa na to... ak su to dobré kamošky nevidim dôvod prečo im nepovedať pravdu....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
kedže nemaš chuť na oslavu a kamošky to nevedia pochopiť