Ahojte mám problém. Dosť debilný problém. Obliekam sa väčšinou do čierneho a počúvam metal. Môj spolužiak má na mňa neustále narážky, že som satanistka a že ako sa vyvolávajú duchovia. Pritom som krestanka a chodím skoro každú nedeľu do kostola.
Rada by som mu vrazila facku, lenže mám nízke sebavedomie. Minulý rok som mu facku vrazila ( vtedy som sa neovládla) a mala som potom od neho pokoj takže si myslím, že by mu daľšia facka pomohla lenže sa bojím to urobiť. Ďakujem. A prosím žiadne blbé komentáre.
@staphylococcus Lenže mne sa to páči a nerada sa obliekam do svetlých farieb. Ale aj keď som sa obliekala farebne, tak aj tak mal blbé a niekedy aj úchylné poznámky.
nemen sa kvoli jeho pohladu na vec, je to potom nevspele decko ked ma predsudky podla oblecenia pricom na neho sameho sa daju robit predsudky ked je zatroch
@staphylococcus To že je tlstý ko*ot je svätá pravda, ale rozhodne mu nebudem pľuvať do ksichtu. Netrafila by som sa. Rada by som mu dala facku lenže moja dobrá povaha by mi to nedovolila.
Akoze ja neviem, co chces pocut. Nechces situaciu vyriesit, nechces si ho prestat vsimat a dokonca nechces ani zmenit, co mu vadi. Inu radu uz fakt nemam ani nevidim ine riesenie. Tak sa tym uzieraj, ocividne ta to bavi.
@anonym_girl21 jéj danenko to su mi problémi, tak povedz kamarátovi / frajerovi ... Alebo si nájdi brigádu alebo rob niečo užitočne pre druhých/ seba a nebudeš mat toľko času zaoberať sa hovadinami, co ty nato ?
Tak v prvom rade mu nemozes dat najavo, ze ti to vadi, lebo to ho este poháňa vpred bud to ignoruj, usmievaj sa a tvar sa ze ti to je uplne jedno a jeho to prestane bavit.. alebo nejako hlupo odpovedz. Predsa aká otázka taka odpoved.. ked sa spýta ako sa vyvolávajú duchovia tak mu normalne odpovedz ze ako a začni s nim o tom komunikovať, zarazí ho to
Si kresťanka Povedz o tom Bohu (ale s láskou) a odpusť mu povedz, že sa zriekaš všetkej horkosti, nenávisti, hnevu, súdu, nároku na pomstu
Potom čiň pokánie z toho, že si mu vrazila facku a tešila sa z toho, že si o ňom nepekne zmýšľala a písala na Birdzi, nadávala na ňho a že si sa nad neho povyšovala. A ešte že si závidela tej inej holke, že tiež robí nesprávne veci a ju si nevšímajú... potom Ho môžeš poprosiť, aby ti pre ňho otvoril srdce a dokázala si sa k nemu správať úctivo a dobre napriek tomu, ako sa on chová k tebe.
ja tiež nosim vačšinou tmave veci a nikomu to nevadi a ked hej tak je to ich problem pretože mna to nezaujima a proste ked sa mi to pači tak mi to nikto nebude zakazovat. a ked vidim niekde na zastavavke alebo v obchode ludi ktory na mna nejako divne pozeraju tak si z toho proste nič nerobim(a skor sa na tych pohladoch zabavam) ved je to moja vec. čiže ja ti radim ignorovat ho. ved ked si metalistka tak asi nebudeš nosit ružove veci
Nehovor to farárovi, hovor to Bohu odpúšťanie (ak vieš, ako na to) trvá kratučko, to, že si odpustila zistíš napr. tak, že si ho predstavíš, pozrieš sa mu do očí a zistíš, že k nemu necítiš absolútne nič zlé, práve naopak Potom mu môžeš žehnať
A premena tvojho srdca je už dlhodobejší proces, tak to kľudne povedz Bohu viackrát, Boh je všadeprítomný, nemusíš čakať na nedeľu
A v pohode, len si to vyslovila, akoby si závidela, Boh aj tak vie, ako to presne je ,tak mu proste povedz pravdu (a tamto hore tiež, to je dôležité)..
A hlavne je, aby si to tak myslela. Pokiaľ pôjdeš za Bohom s tým, že to robíš preto, že si kresťanka a nebudeš to myslieť úprimne a srdcom, potom to radšej nerob, bude to zbytočné. Pokánie je hlavne o zmene zmýšľania a o tom, že sa pre to naozaj rohoduješ a myslíš to vážne
@pankac15 Pravda. A navyše, keby som sa obliekala farebne, tak by som zrejme nebola štastná, nebola by som sama sebou. A navyše, podľa mňa majú v metalových obchodoch oveľa krajšie veci ako v tých normálnych . A nenávidím stereotyp, a keď proste vidím tie baby či tých chalanov, ktorí idú cez cestu, v ušiach slúchadlá, z ktorých revú piesne od Kontrafakta, pľujú na chodník a v ruke držia cigaretu, aby boli ,,cool" tak mám chuť hodiť šabľu.
komenty typu zmen sa aby nemal dovod ti nadavat uplne odignoruj, nebudes sa predsa kvoli nejakemu trapakovi menit, v tom robi vacsina ludi chybu, robia vsetko len za to aby sa zapacili alebo to co od nich druhy ocakavaju bez ohladu na to co chcu v skutocnosti oni sami... ja by som skusila tu facku, ked minule zabrala mohla by aj teraz no nie? bat sa nemas coho, bat sa bude on a keby bol aj nejaky problem ver ze postupom casu ked budes zazivat naozajstne tazke zivotne situacie a problemy budu ti tieto malickosti na smiech co bolo kedysi... strach ta nemoze brzdit v rozletu, bojis sa nasledkov? aj keby nejake boli prejdu rychlejsie nez si to stihnes vsimnut... zivot celkovo velmi rychlo ubieha... treba vyuzit to co je teraz a nebat sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Potom čiň pokánie z toho, že si mu vrazila facku a tešila sa z toho, že si o ňom nepekne zmýšľala a písala na Birdzi, nadávala na ňho a že si sa nad neho povyšovala. A ešte že si závidela tej inej holke, že tiež robí nesprávne veci a ju si nevšímajú... potom Ho môžeš poprosiť, aby ti pre ňho otvoril srdce a dokázala si sa k nemu správať úctivo a dobre napriek tomu, ako sa on chová k tebe.
A premena tvojho srdca je už dlhodobejší proces, tak to kľudne povedz Bohu viackrát, Boh je všadeprítomný, nemusíš čakať na nedeľu
A v pohode, len si to vyslovila, akoby si závidela, Boh aj tak vie, ako to presne je ,tak mu proste povedz pravdu (a tamto hore tiež, to je dôležité)..
A hlavne je, aby si to tak myslela. Pokiaľ pôjdeš za Bohom s tým, že to robíš preto, že si kresťanka a nebudeš to myslieť úprimne a srdcom, potom to radšej nerob, bude to zbytočné. Pokánie je hlavne o zmene zmýšľania a o tom, že sa pre to naozaj rohoduješ a myslíš to vážne