Čaute, psik ma na labkách take kruhy vyhryzenej srsti aj na stehne. Stále sa hryzie,potom si tie rany líže. Zobrala by som ho k zverolekarovi,no nie je to priamo moj pes,takze ho nemozem len tak nalozit do auta a odviezt. Ma niekto s tymto skusenosti?
mama hovorila že jej pes to mal, s nejakým panthenolom jej odporúčal veterinár to natierať, skôr sa to zhoršilo, mala to také červené až fialové tie rany a stále si ich lízala a škarabala sa... kolegyňa mame odporučila Canesten že to pomohlo jej psíkovi a pomáha to aj našej
Mám sice mačku, ale veterinárka jej predpísala Isaderm, masť pre psy na báze kortikoidov. Skôr než som ju stihla dať sterilizovať, ruplo jej v hlave z hormónov a behom pár hodín si začala hlavu škriabať až do krvi. Dva-trikrát sme jej to natreli, koža sa upokojila a už sa jej to pekne hojí.
Tá masť je síce drahšia, ale určite odporúčam.
@kralisss Bohužiaľ, golier som nemala, takže som za ňou furt chodila a keď mala tendencie lízať si to, začala som pindať a prestala. ale jasné, že sa bude snažiť dať si to dole, je to zvieracia prirodzenosť. Treba dať buď golier alebo pindať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Tá masť je síce drahšia, ale určite odporúčam.