Prosim vas ako stahovat z torrentov? Stiahol som si torrent jeden hry uz ho mam aj stiahnuty ale neviem ako to nainstalovat. Potrebujem vlozit nejake CD? Dasa to aj bez toho? Dakujem
Ved mu vysvetlite aspon laicky, co je torrent, nech vie torrent je subor, ktory nesie iste informacie o subore ktory chces stiahnut (v tvojom pripade hra) a o trackeri, na ktory sa pripojis cez klienta (napr uTorrent). Tracker zbiera informacie o klientoch, ktori seeduju (zdielaju) danu hru, ty potom cez tvojho klienta (uTorrent) zacnes stahovat tu hru od tych ludi priamo z ich pc k tebe, zatial co klienti odosielaju informacie na tracker...inak povedane ked si spustis torrent v utorrente, zacne tvoj pc tahat tu hru od inych ludi, ktori ju zdielaju na ich pocitacoch...je tu este problematika co sa tyka aktiv/pasiv pripojeni a nevyhody verejneho trackera ale to nechajme tak
Ahojte,mám menší problém s torrentom. Všetky veci sťahujem cez cz torrent a niekedy mi to ide 280 Kb/s a niekedy len 20 Kb/s, alebo sa to ani nehne. Neviete mi poradiť čo mám spraviť? Díky Vám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
» www.stahuj.centrum.cz/internet_a_site... [hledano]=torrent&g[oz]=2.2&g[up]=build+23235