v škole sme sa olievali vodou a ja som špliechla na stenu ono to kus popraskalo to by až tak nevadilo lenže bojim sa že sa kus odlomi a budem to musieť dať opraviť. pOMOC
Tmel/sádra/cement.. Ako veľmi to prasklo? Stena je z betónu/tehál/kamenia/skla alebo pieskovca? Pre údržbu pyramídy (egyptskej alebo louvre-skej) treba trochu odlišné postupy a materiály.
Kazdy clovek si je strojcom vlastneho stastia. Nakolko mas 15 rokov predpoklada sa ze si natolko inteligetna ze vies ze kazda akcia prinasa nejaku reakciu.
Takze kedze si bola natolko uvedomela ze si sa vedela vyblaznit tak snad si natolko dospela ze sa dokazes postavit tomuto problemu ?
Alebo snad sa budeme hrat na velku slecnu dospelu a ked pride nejaky problem tak rychlo utekame domov sak ja som este dieta nechajte ma ?
Tomuto sa hovori zivot a zivot je najlepsi ucil. Za popraskanu stenu este nikoho nezabili a ani nezabiju takze pokial sa k tomu postavis ako dospela tak prinajhorsiom to budes musiet uhradit. Ale tak s tym si pocitala ze ked blbnete ze sa nieco moze stat nie ?
u nás to tak funguje že ked niekto niečo pokazí / rozbije / zlomí tak to zhodíme na niektorého zo spolužiakov ktorý odišiel na inú školu takže dalej to už neriešia . a omietku sme tiež tak zahovorili. ked máte ten fľak veľký tak premiestnite nástenku pod zámienkou že tam lepšie pasuje a chceli ste si to tam ešte prerobiť . trošku kreativity nezaškodí ale tiež som toho názoru že si nemala robiť bordel .
Keď som sa so spolužiakom oblievala vodou ako deti malé, tak sme tak pooblievali stenu, že to až pekné nebolo a žeby popraskala ? tie komunistické steny nezničí nič takže kľúúd, pri najhoršom to nejak zamaskujete Dáš tam nástenku, plagát hocičo ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Veľká Noc ti hádam nestačila?
A ešte som nevidela, že by sa z jedného frkanca vody popraskala stena
co mas 10 rokov ze si z toho posrata ?
Takze kedze si bola natolko uvedomela ze si sa vedela vyblaznit tak snad si natolko dospela ze sa dokazes postavit tomuto problemu ?
Alebo snad sa budeme hrat na velku slecnu dospelu a ked pride nejaky problem tak rychlo utekame domov sak ja som este dieta nechajte ma ?
Tomuto sa hovori zivot a zivot je najlepsi ucil. Za popraskanu stenu este nikoho nezabili a ani nezabiju takze pokial sa k tomu postavis ako dospela tak prinajhorsiom to budes musiet uhradit. Ale tak s tym si pocitala ze ked blbnete ze sa nieco moze stat nie ?