drahí priatelia. ktorí radi pomôžete
ide o toto hlasovanie. » www.sppolocne.sk/sk/o-nas/podpor...
tam zadáte svoje telefonne číslo a príde vám sms s kódom a ten kód prepošlete mne. budete vám veľmi veľmi vďačníí
prečo by sme ti ten kód mali preposielať, keď sa dá zahlasovať troma hlasmi aj cez ten ich systém tak, že to zvládneme sami?
neber to ako podpichovanie, projekt mi príde sympatický, ale vždy som si na takýchto výzvach vážila tie, ktoré hovorili nie že tuto za toto zahlasuj, ale že aha pozrite, koľko veľa projektov, vyberte si ten ktorý sa vám páči, ten náš je taký a taký
@lenuska175 lebo sa stretám s veľa ľuďmi ktorí sú ochotný dať tam svoje číslo ale už sa im ten kód nechce zadávať tak mi ho posielajú a oni to tam zadávajú a kľudne aj za iné. ja som len sprostredkovateľ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
neber to ako podpichovanie, projekt mi príde sympatický, ale vždy som si na takýchto výzvach vážila tie, ktoré hovorili nie že tuto za toto zahlasuj, ale že aha pozrite, koľko veľa projektov, vyberte si ten ktorý sa vám páči, ten náš je taký a taký