ja som sa síce naposledy takto zoznamovala pred 10 rokmi, ale bolo to celé zle s pár chlapmi som sa stretla, ale s každým iba raz, viac sa mi fakt nechcelo a potom som ich už ignorovala
Drviva vacsina skoncila jednym stretnutim, ale nie preto, ze by to boli vyslovene podivne individua. Ved proste ked nie si blby, tak dokazes nejako toho cloveka odhadnut skor sme sa len nezaujali viac, alebo sme sa nezhodli v tom, co sme v danom momente jeden od druheho ocakavali.
A dvoch povazujem za fajnych ludi a rada si s nimi obcas pokecam, takze nezatracovala by som to. Je to len jeden zo sposobov, v konecnom dosledku je to stale len o povahe toho cloveka a o tvojej vlastnej, co z toho nakoniec bude. Nezalezi, ci ho/ju najdes na prechadzke, v bare, v praci, alebo na zoznamke.
áno, cez badoo som spoznala viacerych normálnych mužov ale zas nikdy nebolo z toho nič viac čo ja som tam ani nikdy nehľadala, ale spoznala som tam ľudí s podobnými záujmami keďže sa to dá krásne vyfiltrovať. D jedným Ukrajincom som bola aj na túre a oslávili sme jeho 31 narodeniny a bol veľmi zlatý
tak pomaly 10 rokov dozadu cez pokec , nastastie nemusim pouzivat osobne mi to pride max tak na hookup dobre alebo pay to meet, celkovo nejaky prvy kontakt s ludmi na zaklade par fotografii.. popisu, zalub ak vobec nejake su mi pride nezaujimavy, jedine IRL
Na druhej strane, tazko spoznat osobne vonku niekoho kto zije daleko od teba Co som pocul zenske skusenosti tak 90% uchylaci, ghosted konverzacie.. urcita cast muzov su zjavne psycho retardi
@luc.ka@3 Mne sa napríklad často stalo aj to, že naživo vyzeral úplne inak ako na fotkách. nie žeby to bola iná osoba, ale jednoducho… každý má asi svoj “dobrý uhol” na fotky a naživo ten človek vyzerá inak
@turgachev@12 zalezi, co ocakavas a co vyhladavas. Mozno chlapi to maju tazsie v tom, ze zena - akokolvek zle vyzerajuca - sa dokaze upravit a nafotit tak, aby vyzerala na fotkach obstojne. Potom je to nazivo mozno trochu sok ja som napr vzdy mala fotky aj take, kde som bola napr v teplakoch, s minimom mejkapu, aj take, kde som si sama sebe nepripadala na 10/10 ? lebo proste mi to prislo, ze naco budem klamat, aj tak by sa mi nechcelo kvoli komukolvek sa kazdy den upravovat jak na fotenie do casopisu, tak nech od zaciatku oslovi mna, a nie moje fejkove foto-ja. A naopak, tiez som si nikdy nevyberala modelov, polonahych vykockovanych fesakov, lebo mi to vobec nepripadalo ako ze je to nieco, co potrebujem mat doma, resp ze je to vyslovene to, co nechcem ?
@luc.ka@14 Áno u žien to je iné. Najviac som si to všimol na mojich ukrajinských kamoškách . Aj ony vravia, že Slovenky sú prirodzenejšie a že sa o seba “menej starajú”, teda sa menej maľujú a podobne.
Na polonahych modeloch je nebezpečné to, že si niektorí upravujú fotky ešte viac ako baby . Jedného takého sledujem na instagrame, volá sa williamroepstroff a ten teda nemôže byť reálny
ano, je to z velkej miery o nekompromisnom filtrovani, a v tom som vzdy bola dobra
cez zoznamky som si nasla aj dva dlhodobe vztahy takze ja som ich velkym fanusikom.
Nie, je to aj u mňa také podobné. Už sa mi zdá v poslednej dobe, že zoznamka ponúka v minimálne 80%-ách odpad z nezadaných ľudí, a je to ako hrabať sa prevažne na smetisku a hľadať a dúfať, že snáď nájdem z tej kopy schopnú babu. Lebo z pohľadu mňa ako chalana sa mi táto forma nezdá seriózna, i keď ja by som to tak chcel brať, a je to prevažne o úletoch. Potom je to aj také, že babám sa neštíti chalana naťahovať. To ja nemám rád, ja som človek priamy, ja nemám čo pred druhou stranou tajiť a vodiť za nos. Takže toľko, ale zrejme nebudem sám, ktorý na zoznamky nadáva (či baba, či chalan) a bol by najradšej keby nejakou inou formou našiel svojho človeka, avšak nie je to tak jednoduché..
samozrejme a birdz hlavne a kadeco ine , ale ak nemas na to nervy a nebavi ta to nebudes mat uspech ako v hocicom , a ak je niekto emocionalny nudny logicky kripel bez skusenosti a psychologickych znalosti v datingu (ehm emh nejdem menovat) a neni kinda hot a vtipny tiez moze na to rovno zabudnut na SWIPE zoznamkach,ak si tam nezaplatí . Len dodam ze bacha aj na oslovenia vonku - obcas z toho mozu byt deti
veľmi záleží, čo sa od zoznamky očakáva.. ak tam človek ide s tým, že tam na nich čaká ich "soulmate", tak je vysokopravdepodobné, že dôjde ku sklamaniu a zanevrenie na ne..
ak tam človek ide s tým, spoznať nových ľudí.. a príliš sa na to neupínať a neriešiť.. prečo nie..
stretnúť sa tam dajú aj normálni v pohode ľudia.. nemusí to byť hneď vzťah či niečo bližšie.. prípadne sa dajú spolu trolliť ostatní.. prípadne..
takže ide o to, aké máš ciele.. resp či vôbec nejaké alebo len zabíjaš čas..
U mňa tiež len birdz fungoval
A čo sa zoznamiek týka..tak skúšam tinder..akože našla som tam pár v pohode ľudí, ale skôr len ako kamošov..ani stretko sa nekonalo zatiaľ, tomu sa celkom bránim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A dvoch povazujem za fajnych ludi a rada si s nimi obcas pokecam, takze nezatracovala by som to. Je to len jeden zo sposobov, v konecnom dosledku je to stale len o povahe toho cloveka a o tvojej vlastnej, co z toho nakoniec bude. Nezalezi, ci ho/ju najdes na prechadzke, v bare, v praci, alebo na zoznamke.
Na druhej strane, tazko spoznat osobne vonku niekoho kto zije daleko od teba Co som pocul zenske skusenosti tak 90% uchylaci, ghosted konverzacie.. urcita cast muzov su zjavne psycho retardi
Na polonahych modeloch je nebezpečné to, že si niektorí upravujú fotky ešte viac ako baby . Jedného takého sledujem na instagrame, volá sa williamroepstroff a ten teda nemôže byť reálny
cez zoznamky som si nasla aj dva dlhodobe vztahy takze ja som ich velkym fanusikom.
ak tam človek ide s tým, spoznať nových ľudí.. a príliš sa na to neupínať a neriešiť.. prečo nie..
stretnúť sa tam dajú aj normálni v pohode ľudia.. nemusí to byť hneď vzťah či niečo bližšie.. prípadne sa dajú spolu trolliť ostatní.. prípadne..
takže ide o to, aké máš ciele.. resp či vôbec nejaké alebo len zabíjaš čas..
A čo sa zoznamiek týka..tak skúšam tinder..akože našla som tam pár v pohode ľudí, ale skôr len ako kamošov..ani stretko sa nekonalo zatiaľ, tomu sa celkom bránim