no...domov som doniesla pred 11 rokmi moju vodnú korytnačku, ktorá bola takmer na smrť zanedbaná ľahostajnými ľuďmi...a pravidelne zachraňujem životy topiacemu sa hmyzu inak občas aj ľuďom, no len nejakými drobnosťami...
Nasiel som psa a vratil som ho majitelovi (v Trnavsku som cital, ze utiekol, bola tam fotka a spomenul som si, ze taky sa potuluje po nasej ulici)
Spoluziak mi pozical 500 eur, ked som mal existencne problemy..... V podstate cely zivot pomaham, a obcas niekto pomoze aj mne...... Je to moja filozofia, ze vsetko dobre sa cloveku raz vrati.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
živote vráti
Nasiel som psa a vratil som ho majitelovi (v Trnavsku som cital, ze utiekol, bola tam fotka a spomenul som si, ze taky sa potuluje po nasej ulici)
Spoluziak mi pozical 500 eur, ked som mal existencne problemy..... V podstate cely zivot pomaham, a obcas niekto pomoze aj mne...... Je to moja filozofia, ze vsetko dobre sa cloveku raz vrati.