Ahoj, mám 15 rokov a hrozne by som už túžil po frajerke. Všetci moji špolužiaci už frakerku majú, no len ja nie. Poradíte mi prosím, ako sa rozprávať s babou?
Neviem chces si nájsť babu preto lebo chces naozaj vzťah a niekým žiť zdieľať čas prípadne tým človekom naozaj ostať alebo len preto že ostatní chalani majú babu. Ja som mala takého kamoša čo si našiel babu len preto že mali ostatní chalani a nakoniec sa NATO aj tak vykašľal lebo zistil že to nieje nič preneho lebo ho nebavilo prispôsobovať všetok čas druhej osobe.. hlavne záľuby..keď si mal vybrať či ide hrať do skúšobne na bicie alebo sedieť a ňou niekde na lavičke ... vyhrali bicie ja by som si v 15 tiež vybrala asi radšej bicie ako babu
Zaujímavé že chceš frajerku lebo majú ostatní... To je jak keby si bol cvičená opica...lebo keby chceli všetci skočiť do studne tak by si chcel aj ty... Však mas len 15.... Však to príde samo... Ze ti príde jedna baba sympatická raz hodíte reč a potom budete písať a budete vo vzťahu... Alebo si daj inzerát sem že si veľmi zúfalý a hľadáš babu....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov