že nechápu deti.
že väčšina už stratila sny.
že vidia život len ako zárobok a pôžitok.
že pchajú deťom do hlavy veci ktoré nevedia sami vysvetliť.
že namiesto aby premýšľali nad vecou ako takou hľadajú v nej buď plusy, ktoré by im slúžili pre prítomnosť a mínusy, ktoré by poškodili ich budúcnosť.
že si myslia že všetky (polo)funkčné systémy sú v poriadku.
že namiesto toho aby si vzali skúsenosti staré tisícky rokov si radšej vyberú skúsenosti, ktoré nabrali ich (pra)rodičia posledných desať rokov.
Prvé čo ma napadlo. Samozrejme neplatí pre všetkých, inak by som ani ja pravdepodobne nenabrala takýto smer myšlienok. Dalo by sa písať ešte dlho, ale žeby 18 ročné dievča nikdy nenaštval dospelý, to je už pozoruhodné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
)
Grrrrrrrrrrr
že väčšina už stratila sny.
že vidia život len ako zárobok a pôžitok.
že pchajú deťom do hlavy veci ktoré nevedia sami vysvetliť.
že namiesto aby premýšľali nad vecou ako takou hľadajú v nej buď plusy, ktoré by im slúžili pre prítomnosť a mínusy, ktoré by poškodili ich budúcnosť.
že si myslia že všetky (polo)funkčné systémy sú v poriadku.
že namiesto toho aby si vzali skúsenosti staré tisícky rokov si radšej vyberú skúsenosti, ktoré nabrali ich (pra)rodičia posledných desať rokov.
Prvé čo ma napadlo. Samozrejme neplatí pre všetkých, inak by som ani ja pravdepodobne nenabrala takýto smer myšlienok. Dalo by sa písať ešte dlho, ale žeby 18 ročné dievča nikdy nenaštval dospelý, to je už pozoruhodné.