Chcela by som nejaký super program v ktorom sa dá robiť také uplnee super upravy ako napríklad že je za mnou také disco pozadie a ja som v strede toho ak sta ma pochopili prosím pomooc!!
skus imikimi.com tam su super pozadicka ze napriklad vlozis svoju fotku do hlavy delfina pri zapade slnka a tak. osobne mam rada kombinaciu ocean a slnecnice
Chcieť je síce pekné ale radšej si ani nepredstavujem ako by si sa tvárila ak by si otvorila photoshop . Stránky na úpravu fotiek... ak ti to stačí a chceš mať to mať hotové za 20 sekúnd tak áno. No na druhej strane tam máš preddefinované obrázky do ktorých si vieš "strčiť hlavu" a nič viac ... ak hľadáš niečo vyššej kvality...povedzme že ak teraz začneš aktívne pracovať s Photoshop tak za rok teoreticky niečo také ako píšeš zvládneš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
sorry,ale rehocem sa jak kôň na tomto!!
ok, no ak to potrebuješ spraviť na fotke tak Photoshop... ale nespravíš to tak aby to nebolo vidno