hm,cem jedneho sraca,ale ma caju... som v koncox,lebo tvrdi ze ma ma rad,ani mu moc neverim,ale joj mam hho rada. a cem ho ale pre seba,iba ze on ju nece nexat.. ja necem byt nejaka tato...sak xapete! ale asi som sa zalubila...sama nevem,myslite ze ma
no neviem moja aj ta celkom chapem...mne sa tiez cosi take stalo ,ze on mal caju a ja som ho chcela aj mi povedal ,ze ma ma strasne rad a vravieval mi laska ,co svojej kocke nikdy nepovedal ,ale aj tak ju nechcel nechat...a mozno ta ma rad len ako kamaratku,ale podla mna najlepsie bude ked sa s nim o tom porozprava nie je lepsej rady od toho ver mi je to na tebe... drzim palce
a myslis ze ten tzv´´srac´´ ako si ho nazvala stoji za to ?...porozmyslaj komu tym ublizis.. tej babe a aj sebe lebo on ta nakoniec necha.. taky chalan nestoji naozaj za nic
hm........ak som to spravne pochopila....on ti hovori ze ta ma rad, ale nece tu babu opustit?
to ma daku logiku?.........sak keby ta ma naozaj rad..bodol by sa na nu ne?.........trocha divne......a inak........hento poznam.toňy ho lubis...ale on ma inu......a ak ju nece opustit ..pytam sa ? ma to vobec zmysel.dalej za nim behat........podla mna ani moc ne
chceš šráca, alebo sráča? kam to svet speje. ak sa nemýlim a je to druhá možnosť. ešte nie ste spolu ani minútu a už naňho nadávaš? chlapec ani nevie aké má šťastie, že nie je s Tebou.
mat rad - neznamena, ze sa s doticnou musim davat dokopy. nejaku inu mozem mat rad, ale svoju milujem. a v tom je pekelny rozdiel. rad mozem mat aj svoje rybycky.
Ja len preto, aby ste sa nabuduce necudovali, ked vam niekto povie: Mam ta rad, ale neopustim ju.
ty si taka trapna hip hoperka co ma 14 rockov ze jo??? teda podla stylu pisania...mam na to len jedno slovo : TRAPNE a maximalne...to je moja rada...sa uvedom uz
noo tak dievca,uvedom sa, viem ze chces asi posobit neviem ako coolovo ale ti to nejak nevychadza.ak ju ten chanal nechce nechat tak to znamena že teba nema natolko rad,cize na neho zabudni.a v tvojom veku...celkovo by som sa sustredila na nieco ine ete na to bude dost casu sa trapit chlapmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
to ma daku logiku?.........sak keby ta ma naozaj rad..bodol by sa na nu ne?.........trocha divne......a inak........hento poznam.toňy ho lubis...ale on ma inu......a ak ju nece opustit ..pytam sa ? ma to vobec zmysel.dalej za nim behat........podla mna ani moc ne
mat rad - neznamena, ze sa s doticnou musim davat dokopy. nejaku inu mozem mat rad, ale svoju milujem. a v tom je pekelny rozdiel. rad mozem mat aj svoje rybycky.
Ja len preto, aby ste sa nabuduce necudovali, ked vam niekto povie: Mam ta rad, ale neopustim ju.
A Ozuzuletka: ty sa trosku spamataj, vzhladom na svoj vek...