Toto bude smerované skôr na chalanov...no kľudne aj baby sa môžu zapojiť, ak by vedeli poradiť ...ide o to, že priateľ si chcel nechať narásť bradu ( :3 ) , no akonáhle začne trochu viac zarastať, tak sa vyhádže a zmizne mu to len keď sa oholí
ak to nie su chlpy, ktore blbo vysli von, tak najlepsie bude, ak zajde k dermatologicke. v tomto vlakne to uz riesilo niekolko chlapov a je toho na googli viac
tak ja by som osobne najprv vyskusala to umyvat niecim cistiacim, asi gelom na tvar, v brade sa mozu viac drzat bakterie alebo sa tazsie odstranovat ta prirodzena mastnota pokozky, plus sa tam drzi teplo, moze to proste drazdit pokozku. ak nie, moze priatel skusit zajst za tou koznou... ale osobne som sa s tym nestretla, hadam len tak do vetra...
Dooobre..tak teda ďakujem(e) tým pár ľuďom, ktorí sa snažili normálne poradiť.
A ostatným venujem aspoň tohto smajlika nech im nie je ľúto, ze som si ich trápne komenty nevsimla. nebojte sa, všimla ste super!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» forums.menshealth.com/topic/636438981...
tie sú dobré na vyrážky chlpové.
A ostatným venujem aspoň tohto smajlika nech im nie je ľúto, ze som si ich trápne komenty nevsimla. nebojte sa, všimla ste super!
Á @magnetnazeny ..áno, je.