Keď som bol menší hral som hru bol to zelený dráčik, čo zbieral diamanty...veľmi sa na tú hru podobá hra spyro, ale nie je to tá moja...ten dráčik bol zelený a chodil nie po 4 ale po 2...prosím ak niekto pozná názov nech je tak milý a nechá koment ďakuj
tak aj ja hľadám a pridám svoje pátranie, ktoré je neúspešné a dúfam že mi pomôžete niekto
Hra bola pre 2och tuším aj pre 3och hráčov, vtáčia perspektíva, a šlo tam o naháňanie 3 alebo 4och žltých kuriatok v bludisku.. neviete niekto jak sa to volalo??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale ked si načal tému "Hľadám hru"
tak aj ja hľadám a pridám svoje pátranie, ktoré je neúspešné a dúfam že mi pomôžete niekto
Hra bola pre 2och tuším aj pre 3och hráčov, vtáčia perspektíva, a šlo tam o naháňanie 3 alebo 4och žltých kuriatok v bludisku.. neviete niekto jak sa to volalo??
nie som si istá ale šlo asi o nejakú japonskú či na ten štýl hru (ASI)..viem že jeden z tých postavičiek, ktorých som si mohla vybrať bol tučko
a mohli sa brať aj rôzne "výhody" ktoré zrýchľovali alebo spomaľovali a podobne, a taktiež tam behali príšerky, ktorým sme sa museli vyhnúť.
Ak hrali dvaja hráči, hrali tímovo, išlo o to chytiť tie kurence v stanovenom čase a vyhnúť sa príšerám